Första advent!

Jag har inte hunnit blogga så mycket idag, lr aa, inget alls faktiskt! Det började med att jag fick sovmorgon av min älskade kille, sen va de bara att sätta igång med alla dagens grejer som vi skulle hinna med! Städa, adventspynta (för nä, vi fuskar inte o gör de en vecka innan som alla andra), baka lussekatter, göra ljuslyktor (det kommer bild på de senare när de e klara, nu står de o torkar), och snart ska middagen fixas, för idag blir de besök av Bästa Liza o Tobbe!
Här kommer lite bilder på dagens aktiviteter:


En dag imorgon också!

Hur har ni haft det idag? Nån som adventspyntat?
Vi har fått gjort hälften av allt vi skulle göra idag men de e ju en dag imorgon också.. Det blir städ, bak, julpyssel och adventsmys på en o samma gång! Härligt!! Har fortfarande inte fått till den där förändringen än men ja ska se om ja hinner ikväll..

Hoppas ni alla har en underbar lördagskväll!

Här kommer dagens bild (den e från förut idag när vi hade varit på Torp):


Sovmorgon är överskattat!!

Godmorgon på er! Ingen sovmorgon på JakobTrahnsgatan idag, men va gör de? Morgonrock, kuddar, täcke, Hugo, jag, Shrek 1, och en massa tända ljus är ju 1000 gånger bättre :)
Somnade tidigt igår och egentligen skulle ja fixa en grej, en liten förändring men det får bli idag istället!! Ni ska få en bild på va de e senare, kan säga att de e på mig själv ;)
Vet ni? Min älskade storebror och hans fru har gjort nått helt galet! Ni ska få höra va de e men först vill ja ha lite mer info från honom.... Men ja lovar, de är nått helt galet COOLT!!!

Förresten, ingen som vill ha en skitsnyggt soffbord i oljad ek? Skitsnyggt och redo att hämtas när ni vill!!! Billig peng vid snabb affär :)


Just i detta nu!

Vilken underbar dag jag haft hittills. Och det gör ont i mig att tänka på alla de som just i detta nu är ledsna, mår dåligt och/eller är ensamma. Tänk alla de barn som fasar för helgen, de vet att det innebär fylla och bråk.. Det brukar vara värre nu när julen (och därmed ångesten) kommer närmre.

Såhär är det iallafall hemma hos oss just nu:


Shopping borde ordineras som medicin!

Herregud va vi va duktiga igår på quizet! Va tyckte vi kunde allt,, men inte vann vi för de? Förstår ingenting?!

Idag har ja jordens huvudvärk, men ja ska ta me Hugo på lite shopping i eftermiddag så då kommer den nog gå över.. Visst e de märkligt? Att shopping är bot mot det mesta :)

Dagens bild, Hugos första biobesök:


Spöken och bedårande Bus!

Jag har drömt sådär konstigt inatt iscen, men om spöken denna gång! Vakna av att ja va så skraj så ja typ skaka i sängen :( tur ja inte sover ensam!

Ikväll är det planer på musicquiz, med bästa Bus! Hon ska till Thailand nästa vecka o hade gött så ja vill hinna träffa henne innan.. Ja går hitta nått riktigt snyggt o ha på mig för hon e smal, brun, har precis fixat hårförlängning, långa snygga naglar, fylliga läppar och stora tuttar! Den tjejen har me andra ord allt, o det förtjänar hon!!

Här e hon, i färd me att fixa mina hopplösa naglar!


Professor?

När vi kom hem idag så satte sig Hugo i soffan en stund. Han tog tag i tidningen som låg där o sa: "ja ska kolla lite va det blir för väder".
Ja o Pablo tittade på varann o fnissade lite o Pablo frågade: "vad blir de för nått?"
Då svarade Hugo: "det blir 16 sekunder o det kommer nog börja snöa" sedan slår han ihop tidningen som att de e nått han gör precis varje dag! Älskade ungen, man har svårt att tro att han inte ens fyllt tre än!

Godnatt på er <3

(ps, bilden är gammal)


Den de va tänkt.

Här kommer den bilden ja egentligen skulle lägga ut i förra inlägget :)


Dagens bild!

Här kommer dagens bild! (Om det funkar).. De e min stora biff, min fantastiska sambo. Som ja älskar honom...


Godmorgon

Shit va ja har drömt skumt inatt! De e så gött när man i drömmen vet att man drömmer och kan styra lite hur man vill. Det gillar jag!
Just denna dröm handlade om en kompis som ja inte förstår mig på för tillfället.. Och jag kanske inte är i "göra slut" fasen men ja är inte direkt angelägen om vår vänskap på samma sätt! Äsch, nog om de såhär på morgonkvisten.. Nu ska ja mysa ner mig framför bompa med min varma goa son! Morgonen är underbar hos oss..


(försökte ladda upp en bild oxå men den här appen är inte helt ok alltså, de funkar sällan me bilder) hoppas de funkar ändå..


Härliga tisdag!

Hur har er dag varit so far? Vi e just nu på Överby för lite shopping.. Fast vi äter mer än vi shoppar! Lite typiskt oss.. Hahaha! Jag bjuder på dagens bild, en mycket sur lillbiff som tagit på sig mössan o tycker han e dösnygg!


Hallå där!

God förmiddag på er! Jag är på vfu idag, snorig och hostig. De e ju bara tre veckor denna termin o ja va ju ändå tvungen att gå upp med Hugo. Kl 6 vaknade han imorse och va sådär kramig och go som bara han kan va! han är grym på att ligga tyst o stilla tills kl ringer... Bästa ungen!

Förresten, ja efterlyser en tripptrappstol, nån som har någon? Helst svart men i värsta fall kan vi måla den..


Lunch :)

Lunchdags! Clementinerna är sååå goda nu, till och med Hugo gillar dem.. O julmusten är ett måste, så är det bara! Jag skulle behöva lite inspiration till middagar.. Lr nån miljon lr två så ja kan anställa nån att fixa allt åt mig...


Super"detbästajavet"natural!!

Vet ni va? Nu har ja sett på tre avsnitt av denna makabra (ja vet inte om ja använder ordet rätt men de låter fint) serie och ja får inte nog! I 7 säsonger har jag varit totalt beroende och ja tror de här e den sista.. Vad ska ja ta mig till? Hur ska ja överleva? Kommer livet spela nån roll? Ni förstår min oro va?

Äsch, bjuder på en bild istället! Det är det finaste och mest dyrbaraste ja har i livet (hästlängder bättre än supernatural, på äkta allvar)

Tudels

Lr nä, appen cp.ar sig o de går inte ladda upp bilder just nu.. Ni får se nästa gång istället :(


Ett nytt försök :)

Jag tänkte göra ett nytt försök nu när den fantastiska blogg.se appen finns! Jag har ju inte bloggar sen..sist, och då va de fortfarande is ute!!

Ja, men va har hänt då? Tja, inte så mycke.. Hugo har blitt större och jag med! Vi håller nämnligen på att få en ny medlem i vår lilla familj. Den 20/4 (lr nått) blir vi 4 st! Så nu vet ni det!

Just nu ligger ja halvt död i sängen, är svinsjuk typ. Lr kanske inte svinsjuk men sjuk!! Ska ta o äta lite, se några avsnitt på säsong 7 av Supernatural o bara vila! Höres senare :)


RSS 2.0