Att tänka på..

Den som jag är Jag har rätt att få vara just den som jag är, med allt jag har upplevt och de tankar jag bär. Jag har rätt att få trivas och bli vänligt bemött, och få vila om jag blir för trött. Jag har rätt att få höras...så sätt dig ibland, brevid mig och lyssna och håll i min hand. Utan bråk...utan skrik vill jag tala med dig, om det som är allvar för mig. Jag vill få skratta när jag känner mig glad, men ibland vara ensam bakom min fasad. Och ingen får håna eller reta mig för, hur jag ser ut eller det som jag gör. Alla är speciella...alla har nånting' bra, vi är värdefullla...hela livet...var da'. Och ingen får ta det ifrån mig nån' gång, genom hot...genom slag eller tvång. Jag har rätt att få vara just den som jag är, med allt jag har upplevt och de tankar jag bär. Och får jag följa de vägar som jag helst vill gå, finns det drömmar som jag kommer nå. Lisa, 7 år BRIS

Ingen större lust längre

Ser att det efterfrgas fler bilder?! Ska se om ja hinner fixa till nåra ikväll.. De har inteblitt så mycket bloggande de sista dagarna. Har lite dålig motivation för tillfället o e inte så sugen... Men de går nog över snart! Tycker de e tråkigt att de e så få kommentarer?!? Men ja e väldigt glad för de dom kommer in <3 jaja, nu ska ja kolla klart på Emil o griseknoen. Ikväll kommer lite bilder o så en önskelista som Lillbiff har knåpat ihop! Inte dåligt för en två-åring?!

Nu e de tooorsdags myyys

Godmorgon b.s, h.s och alla mittemellan! Hade en perfekt ledig dag igår tillsammansme min perfekta son. Inget plugg o ingen blogg. Bara vi två <3 sen råka ja somna kl 20 så de blev en tidig kväll om ja säger så! Idag e de föreläsning o sen arbeten som ska göras.. Känns ok, ja e laddad!! Nu har vi dessutom börjat bo in oss oxå o det underlättar livet litegrann! Igår fick vi tvättmaskinen installerad och dessutom kom Telia och fixade bredbandet så nu har vi 200 kanaler, internet och telefon igen (istället för 20 kanaler, mobilt bredband o 2 mobiler)... Va händer för er idag?! De e.. torsdag ju. Ska ni smygfira helgen me torsdagsmys? P ska träna me ett nytt lag ikväll,, spännande! Puss på er!

Äntligen hemma! P höll lillbiff vaken till...

Äntligen hemma! P höll lillbiff vaken tills ja kom hem så ja kunde lägga honom.. Gud som ja saknat honom!! Lr aa, Gud va ja saknat DOM! Imorrn ska Hugo va ledig me mig o de blir nog en tur till öppna tror ja! Doris hänger nog me. Ska kolla klart på desperate nu, sen blir de sängen! Efter dagens 3 föreläsningar, 1 gruppseminarie o 3 timmar bilresa hem e ja rätt trött!


Ja kan inte somna! Det va likadant igår kv...

Ja kan inte somna! Det va likadant igår kväll.. Skillnaden är att ja måste upp 1 timme tidigare imorrn (idag :-/) Kl ringer 06.40 om lite mer än 5 timmar!! Ja längtar hem.. P har inte svarat på sms sen efter kl 21, o ja blir lite orolig! Hoppas inte han somnat i soffan o inte hör lilbiff om han vaknar?! Gud va ja vill va hemma, o krypa ner hos biffarna o bara ligga o höra hur de andas.. Visste ni att de till o me sover likadant?


E just nu i Karlstad o har precis avslutat...

img_0548 (MMS)

E just nu i Karlstad o har precis avslutat en 12 timmars lång dag på universitetet! Ja längtar hem så de värker i hjärtat och ja saknar Lillbiff så ja får ont i magen! Imorrn får ja åka hem igen.. Som jag längtar! O ja, jag saknar storbiff oxå!! Igår firade vi 3 år <3


Usch, idag bär de av till Karlstad! Ja har...

Usch, idag bär de av till Karlstad! Ja har verkligen känt efter ifall det inte e så att ja kanske har lite lite lite magsjuka eller nått. Sen kom ja på att ja har en del av förra tentan som ska göras imorrn så då slutade ja känna efter!! Ja e verkligen så oerhört inte sugen! Fyy


Min älskade sambo överraskar med Indiskt <3

img_0576 (MMS)

Min älskade sambo överraskar med Indiskt <3


Åh, maaamma! Sluta stöööööra...

img_0571 (MMS)

Åh, maaamma! Sluta stöööööra...


Såhär såg det ut för några dagar sen när a...

img_0566 (MMS)

Såhär såg det ut för några dagar sen när all snö precis hade kommit! Succé, kan ja meddela!


Sneak peak..



Inte helt klart än, bänkarna ska rensas o bli fria.. Vad tycks?


Ett arbete kvar bara! Sen e denna kurs KLA...

img_0570 (MMS)

Ett arbete kvar bara! Sen e denna kurs KLAAAR!!!


Skriv nått ni me..

Vart har alla kommentarer tagit vägen förresten? Ja vet ju att ni läser lixom, skriv gärna va ni tycker om de?! Peter till exempel, du läser ju ofta.. Skriv nått vettja :)

Lämna det gamla...

Idag har lämnat nycklarna till den gamla lgh.n! Underbart o lixom få de gjort. Har även ringt och bokat tid för..aa..ett visst skönhetsingrepp kan man säga! Ska bli spännande att de resultatet.. 6.e december blir de av! Har velat fram och tillbaka sen i våras men nu ska de äntligen bli gjort.. E ni nyfikna? Ligger just nu o lyssnar på när min son sover, han snarkar! Han har sovit i 10 minuter men ja orkar inte resa mig så ja passar på att gosa lite... Snart måste ja plugga, sista quizet imorrn!!

Här spelade ja o lillbiff fotboll för 2 da...

img_0563 (MMS)

Här spelade ja o lillbiff fotboll för 2 dagar sen....


Shhhh, hemligt!

Herrgud va ja har fått gjort mycket idag, pluggat, plockat upp massa kläder, vatt i gamla rucklet o tvättat fönster, hämtat Hugo, handlat o så lite annat smått och gott! De ni.. Svinkallt har de vatt oxå! Imorrn blir de overall för Hugo, långkalsonger räcker inte så mycke nu längre.snart blir de till att laga öite chili con carne!! Med den hemliga ingridiensen som ja stulit från Viktor ;)

Jag älskar vårt nya hem!!

Jag älskar vårt nya hem!!


Trött e dagens röda tråd

Galet va trötta vi e nu! Vi har hållt på sen vi slog upp ögonen i fredags o nu tänkte vi strejka en stund o vila! Det behövs.. Men de blir väldigt fint ska ni veta! Längtar tills vi e helt klara me vart o hur möblerna ska stå så vi kan få upp tavlor och hyllor! Vi hade besiktning i förra Lgh.n idag o de gick bra. Städfirman er på tisdag o då lämnar vi över nycklarna till de nya hyresgästerna. Ska bli gött o få de gjort så vi kan koncentrera oss helt på den nya :) Hugo har inte riktigt accepterat att vi bor här nu, han va en ängel i redats trotts släng hit och dit o ingen ordning alls! Han protesterade igår istället, och det ordentligt! Idag har han vatt me i gamla Lgh.n o såg att den va tom så nu går de lättare för honom att förstå att det här är hemma nu... Nä, nu orkar ja inte skriva mer! Visar lite bilder senare ikväll!! Tudels

Kärlek

Gooood morgon världen! Trots att Hugo va vaken ändå till kl 22 igår så vaknade han kl 9 o va på strålande humör! Han e kramig, pussig o på bushumör.. Vi hade en jätte mysig fredag, först grillbuffe sen gick vi hem till Carlos och Amanda o mös me Idol, massa godis och chips! Hela förra veckans svält raserades på ett ögonblick.. Jaha, bara att ta nya tag nästa vecka ;) idag blir de mysfrullr sen lite packning. Just nu lever vi lite i kartonger om man säger så :-/ på eftermiddagen bli de hem till Liza o Tobbe. Ska bli kul o se deras hus! Näää, kom min älskling me frulle på sängen! KÄRLEK!!

Såhär har vi levt nåra veckor nu.. Om nåra...

img_6415 (MMS)

Såhär har vi levt nåra veckor nu.. Om nåra timmar drar lasset tull andra sidan stan!!!


Vart e hon??

Vart är hon? undrar ni! Ja, vart är jag? undrar jag..
JÖSSES mitt  herrskap va ja har att göra. just nu e jag mitt uppe i packning, flyttlasset går imorrn! så himla spännande o gött de ska bli att flytta! ska fixa lite bilder på vår ny lgh så ni oxå får se men de får bli när vi fixat iordning lite!

Denna vecka har gått i ett, o jag har inte fått nått vettigt gjort alls! vi som hade 3 månader på oss att förbereda och fixa,, o nu står vi här o har  inte ens meddelat telia (tv, bredband o hemtelefonen) att vi ska flytta.. imorrn! hahaha, som vanligt med andra ord! vi får väl stå ut utan ett tag, de e ett com hem hus så nåra kanaler finns de ju, sen har vi ju de mobila bredbandet oxå! och hemtelefonen ringer vi ju aldrig me ändån!

på torsdag kommer MAMMA o hälsar på! de ska bli så himla mysigt, hoppas vi hunnit få irodning så mycket vi bara kan så hon slipper komma till ett kaos av grejer! har vi tur så e de nån music quiz nånstans (ja, ja vet. ja e ruskigt trött på dessa quiz men detta är ju frivilligt o handlar om musik, lite roligare än skolans)
Klarade för övrigt det näst sista quizet igår! Ett VG igen.. som de ska va helt enkelt!
Nu e de bara ett på onsdag om olja och energi, kul? nej, inte direkt! o de lär nog va de svåraste quizet dessutom men de ska nog gå bra,, ja e ju ganska bäst o så, så ja behöver nog inte va så orolig!

nej, om ja ska ta o fortsätta mitt packande? har väl halva lgh.n kvar lr nått! o ni ska veta att de inte ens e jag som packat den första halvan. Nä, de e min fantastiska sambo som har gjort det!
Berätta ja att det ringde en hemlig beundrare till honom häromdan?
tur att jag är världens bästa flickvän så jag inte behöver vara orolig!!
Snyggaste oxå för den delen.. håller ni inte med?!




Det e Colombianskt blod de ska ha..

Efter en hård dag i skolan så kom ja hem till Elin och Viktor. Med mig hade ja två flaskor vin som vi skulle dricka till den dunder goda chili corn carnen som Viktor snabbt o lätt rörde ihop! Och efter en flaska vin började min dåliga inverkan sprida sig över lägenheten o vips så satt vi där, framför datorn,, kollandes på bröst hit och bröst dit! Viktor säger att jag gärna får komma och bo hos dom fler gånger...

kolla här va Elin o ja upptäckte i köket nu innan vi skulle gå o lägga oss:


dukat och förberett för imorrn bitti!!
Hahahaha, sicken kille hon har den där  Elin. Helt i klass me min ;) de måste va de colombianska blodet som gör dom till såna gentlemen...

nä hörrni. nu säger ja gonatt!


RSS 2.0