Godmorgon


Fått ett mail..

Hahaha, bäste kund?
Ja har SEB by the way ;)


Seminarium

Förmiddagens förmiddag handlar om barnens delaktighet och inflytande.. Hur ser ni på det ämnet?


Ikea Karlstad

Lyckades svänga förbi Ikea en sväng. Varsågod Milli, äntligen har du galgar så det räcker och rosa lakan :)


Karlstad,, håll i hatten

Strax bär det av! KAU, här kommer vi..

Konstigt förresten att man har två fulla väskor me sig när de enda man ska göra är att va i skolan två dagar o sova en natt på hotell?


Inga troll :)

Hugo hade en tid hos tandläkaren idag!
Gapade stort och skötte stol och vatten till muggen galant!! Rena o fina tänder och inga som helst troll överhuvudtaget :)


Grattis??

Eftersom ja fyller år om 8 dagar så kanske de e någon som undrar va ja önskar mig?? Här har ni ett tips:


Baby Stina


Godmorgon <3


Kladdbebis

Att ge henne mat är inte bra för mitt hjärta... Kladdbebis!!


La familia

I vår familj sover vi lite vart vi vill.. Hugo hamna i Millis spjälsäng o Milli parkera sin lilla blöjrumpa i vår.. Ja somna i soffan o P va på kalas!! Hahaha.. Vilken familj :)


Tummelisa

Hon har börjat suga på tummen mer o mer.. Kanske blir de en liten tummelisa??


Bus o ja


Godnatt

Ja undrar om ja börjar bli sjuk? Mjukiskläder, fleecemorgonrock och sen en tjock filt på de, och ja tycker ändå de e liiite kallt! Kanske borde ta en kopp te lr nått..

Imorgon e de föreläsning hela dagen! Måste gå iväg en sväng i pausen, ska fixa fransarna,, lr ta bort dem rättare sagt. Det kommer kännas konstigt och lite tomt tror ja..

Nä, godnatt! Nu e ja skit trött


Onsdag

Idag hade vi en härlig morgon! Pablo började inte förrens 9 så Hugo åt frukost hemma. Vi äter ju oftast frukost tillsammans men de dagar han e hos dagmamman äter han där. Men nu kunde vi sitta tillsammans och prata om allt möjligt och de e underbart!

Milli har klarat natten ganska bra trots lite feber. Ingen Alvedon behövdes och de e ju bara bra!

Idag står tvätt, dammsugning och bädda rent i sängar på schemat! Även lite läsning till skolan ska hinnas med :) sen de vanliga oxå, laga mat, hämta Hugo, fixa me disk, underhålla bebis och så vidare!

Ett stort grattis till min storebror och till min pappa som båda fyller år idag!


Inlämnad och klar

Nu har ja lämnat in terminens första arbete, några timmar sent men ändå på deadline-datumet :) "små barns utveckling och relaterandedomäner" lr nått sånt (hahahah, har redan glömt vad rapporten heter) och med en herrans massa referenser och källhänvisningar! Tack till dig som gjorde wordprogrammet och fixade så man slipper skriva alla källor för hand! Du har underlättat mitt arbete avsevärt :) och ett stort tack till dig som uppfann Redbull.. Du är min idol och jag älskar dig!


Skorna från Nelly

OMG! Ja e grym på att traska runt i klackar,, i alla väder och stadier.. Men de här blir en utmaningen till och me för mig :-O


Älsklingsunge!

Såhär hängig kan man bli efter två små sprutor :( stackars lilla älsklingen! Hon va sååå duktig och hon har växt precis så mycket som hon ska! Nu väger hon 6970 g och e 65 stolta centimeter..


Älskade Siss

Snart e det dags för 5-månaders kontroll och sprutor för vår prinsessa :( ja har inget problem alls med sprutor (kanske pga av mitt jobb på akuten?) men ja har problem med att mitt barn gråter i panik av smärta!! Usch vad ja tycker det e jobbigt...

Idag kan ni väl skänka en tanke till min syster som har möte med en gäng kardiologer och hjärtspecialister om framtida behandling och operation?
Lycka till kära Siss


Ny frilla?!

Idag har mina skor från Nelly-eventet kommit! Ska hämta dem om en stund, vet inte vilka de blir så de e extra spännande :)

Idag har vi mysdag jag o Milli. Egentligen har ja inte tid för ja har ett arbete som ska va inne imorgon men ja ska köa nåra redbull o sitta ikväll/natt när P har kommit hem. Då kan ja sitta i lugn o ro, med en liten bebis som sover en halvtimme (om ja har tur) åt gången blir de inte mycket gjort med skolgrejer,, meeen ja tar de ikväll som sagt!

Funderar på hur ja ska klippa mig, har ni nått förslag? Ja klippte ju lugg sist men hade väl de i två dagar sen åkte den upp i spännen osv... Vad tycker ni?!

Bild: mina prinsar i söndags på vindön!


Mitt i natten för bövelen

KVART ÖVER 7?! Ja vet inte om ja tu ler de e ok.. Mitt i natten enligt mig!

Dagens morgonMilli:(för dig Pillan<3)


E ni me på de?

Det är trist att ni inte lämnar fler kommentarer! Det är så roligt o veta vilka som läser.. Och vad ni tycker om det ja skriver?!

Ja har iallafall bestämt mig för att ta tag i den här bloggen nu. Antingen de eller lägga ner den helt! Som den e nu e den skittråkigt. Behöver ny design, bättre bilder och lite roligare innehåll. De inlägg som får mest respons är de få inlägg där ja skriver om något jag tycker är jobbigt, gör mig lessen eller när jag inte mår så bra. Är det sånt ni vill läsa om? Jag som försöker hålla en positiv ton och inrikta mig på saker som är roligt och får mig att må bra.hur kommer det sig att andras olycka är mer intressant än andas lycka?
För så e de ju! Tänk Facebook tillexempel, där är de flest hatade inläggen de om hur lycklig någon är.. Det är de inlägg som folk stör sig på mest (källa? En undersökning på familjeliv.se,, sök på Facebook så hittar du nog) och det är lixom inte accepterat att må bra och faktiskt vara glad för det. Man ses som skrytig, pretto och allmänt falsk (för INGEN kan må bra i dagensee skitsamhälle, osv osv).. Hur kommer detta sig? Vore kul att veta hur folk tänker om det här, utan att det blir värsta debatten à la "ja har rätt o du har fel" nivå på den.. Funkar de?? E ni me på de?

(bild: mindre smickrande men den får duga.. Man är inte alltid skitsnygg helt enkelt)


Sockerkaksbak


Friday

Vilket väder vi har? Inte ens Hugo vill gå ut i det här regnet.. Nä, de blir att städa o ställa iordning de sista efter vår omflyttning igår. Sen har ja lovat Hugo att baka!
Senare kommer en kompis till P men då passar ja på att plugga lite så de kan spela FIFA i lugn o ro.

Vår morgon började kl 8 när Hugo vaknade. Trodde då kl va runt 5-6 me tanke på mörkret? Milli vaknade runt 8.20 o ja ligger fortfarande i sängen. En redig förkylning börjar närma sig o ja vill verkligen inte de. Tycker verkligen inte om att va sjuk eftersom ja aldrig får så där hög feber så det blir legitimt att ligga o vila sig frisk. Ja blir bara sådär "halvsjuk" typ, även om det verkligen inte känns så för mig.

Milli har förresten sovit hur bra som helst inatt. Vaknade o åt vid 4 men har i övrigt sovit. Knorrat lite när hon legat själv men stensovit så fort ja lagt henne hos mig igen! Ja kan ta att hon sover hos mig, bara hon sover :) de e faktiskt ganska mysigt att ha henne så nära!
Hoppas hennes lilla fas e över nu o att vi kan återgå till det normala?!

Vad ska ni göra idag? De e fredag, gissar på fredagsmys??

Bild från igår när P skulle stretcha efter sin träning.. Hugo kände att han oxå behövde de! (don't mind the mess, vi håller ju på att möblera om)


Alldeles egna hem

Vi håller på att möblera om hemma (igen, ja vet). Ska sätta upp en tv på väggen i vårt pyttesovrum så han kan se på all fotboll han vill i vardagsrummet.

Åh va ja vill flytta! Ja älskar vår lgh men med 4 i familjen blir det trångt... Väääldigt trångt! Önskar ja va klar i skolan så vi kunde flytta till nått alldeles eget, typ radhus lr liknande.. Lån är inte att tänka på med studiemedel men om några år så... Då!!!


..om ni fick välja?

Va säger ni?
Oretuscherat VS retuscherat??

Alla snackar ju om att naturligt är bäst i så.. Vad tycker ni om dessa bilder? Vilken av dem hade ni velat va?


Över snart!

De sista nätterna har Milli sovit apdåligt (sover apor dåligt?) .. Hon vaknar hela tiden, gråter, knorrar är hungrig och vill tillslut leka! Hon har gått från att äta en gång på 12 timmar till att äta 2 ggr..
Hon har ont i magen och är allmänt orolig! Att ligga själv är inte att tänka på!!
Är det en fas? Hon e snart 5 månader,, har de nått sånt där "språng" då? I vilket fall hoppas ja de går över snart.. Väldigt snart!!


Dagens tidning:

Ödmjukheten (jo faktiskt) är en av de sakerna ja älskar hos honom...


Grattis baby!

Grattis baby till en grym comeback i den blåvita tröjan!
2 mål e väl helt ok?

Take that, bitches


Bloggtips

Ja måste tipsa er om denna killes blogg!! Den e sååå kul...

http://www.finest.se/userBlog/?uid=51139


Kärlek

En vanlig syn hemma hos oss.. De e så otroligt mycket kärlek så ibland gråter ja av lycka <3

Vi är av åsikten att man inte kan skämma bort barn med närhet och ömhet. Ja tror även att de kommer växa upp och bli självständiga, trygga och starka individer trots att de får så mycket närhet och kärlek som de själva vill!! Eller kanske tack vare istället för trots?


Lyssna och lär!

Ibland e folk så pinsamma. Ja vill lixom skaka om dom o få dem att öppna ögonen! Säga rakt ut: folk skrattar ÅT er och ni ÄR dagens skämt!
Ni vet vid det här laget att ja e den som sällan bryr mig om vad folk tycker o säger men när man är dagens samtalsämne av en annan anledning än avundsjuka lr helt enkelt för att man inte är omtyckt är det en sak. Men när folk pratar om en för att det är synd om en så är det illa!!
På riktigt måste folk börja tänka på vad de skriver i sina bloggar, på facebook lr andra sociala forum! En del skriver illa om sina barn, en del lever nån form av fiktionerat fantasi liv (som för att deras inte är tillräckligt,, bra?) och en del skriver ut sina allra innersta känslor och blottar inte bara sitt utan även sin partners *hrm* sexliv!! En del kopierar rakt av och blir såkallade copycats (en sån har ja, minns ni?)

Vår föreläsare sa förra veckan att vi måste tänka oss väldigt väldigt nog för när vi skriver något på bloggar lr andra ställen Där allmänheten kan läsa.. Hon tog upp massa exempel och ja tycker att det är något alla borde tänka på!!! Så ett tips till er alla: tänk på vad och om vilka ni skriver.. Blotta inte er själva för mycket så att tjejen på Ica vet lika mycket om er som ni själva!! Var försiktiga så inte det nästa arbetsgivare kan läsa allt om ett sexliv lr vad ni tycker om era kollegor, lr vad ni tycker om arbetsgivaren själv för den delen. Ni som jobbar med barn, var försiktiga så inte föräldrarna kan läsa va ni hittat på under dagen och dina personliga åsikter om hur kul/inte kul de va o vilka barn som skötte sig o inte. Och tänk noooga för innan ni lägger ut bilder på ovetandes människor!!

Mitt tips till er.. Lyssna och lär!


Kosta deniros :)

Fredag idag och större delen av Sveriges befolkning laddar för fredagsmys lr utgång.. Ja laddar för plugg och morgondagens bröllop!!! Min älskade Jenkan ska gifta sig med sin Anders och det är galet va det kommer bli kul imorgon..

Apropå giftermål! Ja har aldrig velat ha stort bröllop o sådär utan velat åka iväg bara vi o de allra allra närmaste :) men sista tiden har ja tänkt om! Ja vill visst ha den vita klänningen, blommorna i kyrkan,,min kusin som sjunger en sång. Bus o Doris som tärnor (ja, nu vet ni de <3) o Milli o Hugo uppklädda till minioss i följet! Ja vill ha massa gäster o en lååång bröllopsfest med god mat o massa tal..
Vad hände med mig? Jo, ja tror att det va Mias bröllop i somras, i kombination med Busans (för snart två år sen) och Jenkans kommande som inspirerat mig. Stackars P, han skulle tagit chansen när den fanns.. Nu e de to late och det lär kosta deniros :)


Allt eller inget

Antingen gör ja allt på en gång lr så får ja inget gjort alls :/ just nu e de plugg och nattning av barn samtidigt :)


HEY YOU!

If someone hates me for no reason, I'm gonna give them a motherfucker reason...


:(

Han ska då alltid pajja :(


Kvalitetstid

Vi gjorde ett spontant biobesök ja o Hugo. Vi tog varsin cykel dit och han va jätte duktig. Längtar tills Milli blir i den åldern så hon kan hänga me på sånt..


Lördag

Lördag gott folk! Vad händer idag? Jag är så sugen på att åka hem till Småland, umgås med min älskade familj, tömma husvagnen o kanske åka till Jönköping o bada lite. Vi skulle kunna ha lite kräftskiva ikväll oxå.. Åh, va mysigt det hade varit! Men det e lite sent påtänkt nu, kanske kan åka ner i veckan me Hugo. Det vore mysigt o få lite ensamtid med bara honom :) kanske kan åka onsdag kväll o komma hem på torsdag! P har ju träning torsdag men innan dess borde vi kunna va hemma :) jaa, så tror ja vi gör!!

O nu ska ja sluta svamla.. Hahaha. Det blir lätt så när man e sådär skit trött?!
Låg inatt o kolla på Glee, började på avsnitt 1 och sen kunde ja inte sluta. Det är som en drog och jag drömmer, andas, tänker och pratar bara Glee i perioder och det verkar som om det blir en sån period nu... Allt ja vill är att lägga mig i sängen, i lugn o ro, sätta på datorn och kolla resten av avsnitten, en sisådär 35 st... Ja skulle inte ens behöva äta nått! Så bra e de!!!
Va kollar ni på? Som ni inte kan sluta med och som ni går och tänker på tills ni kan se nästa avsnitt?
Ja har ju Glee, men även Supernatural.. Herregud, snart börjar de spela in säsong 8 och det lär nog bli sista :( hur ska ja överleva? Säsong två-fyra va allra bäst tycker ja! Nån mer än mo som kolla denna underbara serie??

Usch vilket svamligt inlägg...


RSS 2.0