Sjuk

Det blir inte mycket bloggande de närmsta dagarna.. Bjuder på en bild av mini dock:


Förlorad

Hahaha, Hugo e för rolig! Vi satt i prata sen blev de nått spännande på tv.n o han va förlorad..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_200027390.jpg" class="image">


Usch vidriga människor

Ååhhhh. Ja blir så förbannad när ja läser sånt här!!! Aaaarrghh


Hemma o älskar livet

God kväll.. Hur har ni det? Just nu ligger ja inne i sängen, med min älskade son breve mig. För en stund sen låg min älskade dotter på andra sidan om mig o åt för fulla muggar. Nu gissar ja på att hon kollar på tv me sin pappa! Det är viktigt att de får sin stund och det är viktigt att ja o Hugo får vår.. Visserligen sover han men de e mysigt ändån! Stackarn e sjuk med feber, hosta o snor (igen, ja vet) och mår inte alls bra...

Förut åkte P till träningen. Ja tänkte det va lika bra att komma in i rutinen med att lägga Hugo medans Mini e me osv direkt.. Men hon gjorde de så lätt för mig. Sov, åt, sov och ja o Hugo lyckades äta kvällsmat, göra kvällsbestyr och lägga honom med mys o kill på ryggen tills han somnade.. Vilket inte tog lång tid iofs. Vanligtvis somnar han ju själv men ja lyxa till det o ha den stunden med honom! I de fick ja mer än gärna!

Det här e livet!!! Jag älskar det...

Bilden e från när vi åkte hem, Mini höll ordning på papprerna som skulle me!


Hemgång o sova i min egen säng

Idag får vi åka hem! Så galet skönt.. Har inte varit hemma sedan i fredags morse, o ja längtar tills ja får somna i min egen säng.. Hugo e lite sjuk hemma men det ska nog gå bra! Vi får turas om att gosa me bara honom (egentligen tycker han bara syrran duger till att gosa nuförtiden)... Emilia ska hon heta förresten, de kanske ja glömt att säga?


Får ja lov att presentera:

En stolt storebror till en pytteliten lillasyster!!


Hoppas inte :(

Trots att han sovit middag idag är han helt slut!! Han e trött, frusen o vill bara sitta me filtar i kolla på Pongo.. Kanske börjar han bli sjuk? Hoppas verkligen inte det!!!!!


Tips?

Idag är ingen bra dag och ja e på skithumör. De blir nog inte många inlägg idag, vill bara säga de så ni inte tror att de e bebis på g. För det är det inte,, TYVÄRR! Ja e så jädrans trött på det här nu och har ni några tips SOM FUNKAR på hur ja får igång allt tar ja gärna emot de....

Tur jag har den här killen att hämta sedan <3


Mys

Så himla mysigt! Sen Hugo slutade med napp har han tappat lite intresse för att ligga i mysa såhär, förut kunde han ligga hur länge som helst med napp o filt men nu e de andra bullar... Skönt att han kan varva ner såhär innan dusch i läggdags! För nu e de full rulle från det att han vaknar tills han somnar :)


Kärlek

Kolla in den här killen!! Han e så bedårande och så galet underbar...
Herregud va vi älskar honom!


Äntligen

Ja, det var sannerligen på tiden!
Herregud, man blir ju totalt ruinerad på den sär licensen?


Närmre mamma!

Jag är så otroligt sugen på bullar!! Ja gillar att baka själv oftast, men idag orkar ja verkligen inte.. Ja gillar inte heller bullar från bageri o sådär, de e så himla torra i hårda på nått sätt!
Så nu vettesjutton hur ja ska göra,, önskar ja bodde närmre min kära mamma så kunde ja traskat ditt o bakat me henne...


Status:

Ok, status just nu:

Vikt: 63 kg, alltså ca 9 kg upp (väger mig med skor så realvikt är 62 kg) alltså ner ca 1 kg sen sist men det va ingen fara! Vägde 64 när Hugo föddes.

Hb: ingen aning, men antagligen lite lågt. Inte mycket att göra åt nu.

Bebisens läge: enligt BM så är huvudet ner, dock är hon inte helt 100. Eftersom sparkarna är åt det hållet de är och ifall de inte ändras blir de en extra koll om några dagar.

Sf mått: lite osäker men ligger nu mitt i kurvan från att ha legat på övre o till o med lite över den.

Annars är allt superbra! Vill gärna ha vår bebis här nu,, e trött i kroppen (mer än vanligt) och öm lite här och var. Har haft en kanongraviditet. Trots illamående, förvärkar som började tidigt och foglossning (som blivit myyyycket bättre) så har ja ändå lyckats hinna med allt jag ville! Praktiken är så gott som klar och allt e fixat hemma.. De här sista dagarna unnar jag mig vila o lite tid för mig själv! Det är nog första gången i mitt liv jag gör de med gott samvete dessutom :) jag rensar mentalt bort tankar och funderingar som gör mig irriterad och upprörd och ringer min kära mamma stup i kvarten bara för att höra hennes röst... Och för att prata med nån vettig som känner mig och kan få ordning på mig när jag blir upprörd över folks beteende! För tro mig, det behövs..
Sen tänker ja även på vilka som betyder mycket för mig. På olika sätt har de olika roller i mitt liv, och jag är lycklig över att ha varenda en av dem..
Ett exempel är min kära Pillan. Hon har ställt upp för mig i skolan, lyssnat när ja klagat över allt och alla, men framförallt tagit ett stort lass med alla grupparbeten vi haft! Tack fina du, både jag och Anna är lyckligt lottade som har dig!

Nu ligger snittet på runt 40-50 läsare om dagen, vore kul o veta vilka ni är??!


Myspys

Lite mys innan storbiffen drar till träning!! Blixten 2 e på tv.n i Hugo e helt inne i den... De går inte få kontakt me honom typ!!


Stackars stora älskling

Igårkväll var det seriestart för min stora älskling! Han var laddad till tusen såklart, den grabben lever och andas för din fotboll (och för sina barn såklart) men i halvlek fick ja ett sms om att han var skadad :( stackarn, han som precis läkt i andra benet... Men hoppas han läker lika fort denna gång så missar han kanske bara matchen på måndag!


Sista imorgon?

Imorgon är det besök hos BM. Hoppas att de e sista gången!! Ja ska stå på mig om att hon ligger i säte o inte ge mig förrens ja e övertygad om annat..
Hoppas även på att mitt Hb är högre nu när ja tryckt i mig mängder me järn :-/
Bebisen är helt galen om kvällarna o det börjar göra riktigt ont nu me sparkarna o slagen!

Åhhh, nu kom min älskling hem med is :)

Oj, de va visst mer än lite is!! Hahaha, om ni tänkt i handla på McD ikväll e de ingen ide, allt e slut...


YES

Äntligen!! Första vinsten mot min kära P :)


Inte ens rädda fossingar

Hugo har vaknat till o från under natten och varit på uselt humör. Han har skällt, gråtit, vägrat prata och varit helt omöjlig. När han vakna för morgonen var de likadant... Sedan hände något! Han blev på stålande humör och kläderna flög på utan att fötterna "var rädda", han ville själv stänga av Bolibompa för att borsta tänderna (o de innan klädracet) och ytterkläderna kom i princip på av sig själva!!! Snacka om att han e sugen på att leka med sina kompisar! Han har varit där 4 dagar på 4 veckor,, han har dels varit sjuk, dels varit ledig med mig och hela förra veckan haft påsklov... Inte ens att han ska va på Söderskolan stör honom.. Han e sååå sugen på att leka :)

Bilden: försökte få kontakt med honom men det va Pim och Pom på bolibompa..


För billig peng såklart :)

Idag har vi spenderat dagen med Hugos Farfar och Maud.. De bor alldeles fantastiskt precis vid havet!
Ena bilden är taget ifrån köksbordet, bara för att visa er en glimt av denna vackra andlösa utsikt... Sedan är det så att de har badkar,, något vi aldrig haft. Det betyder att Hugo faktiskt (trots sina 3 år) aldrig badat i badkar! Idag blev han sugen o tog sitt livs första bad (förutom i balja, sjöar, havet osv) och OJ va han älskade de.. Så nu e vi på jakt efter ny lgh,, MED badkar! Nån som vet nån ledig större 3.a lr 4.a med badkar, uteplats, parkering och bra planlösning? För en billig peng såklart :)


just one pic

Ja e svintrött.. Orkar inte skriva nått längre inlägg så ja bjuder på en bild sålänge o hoppas på mer energi ikväll..


Bästa vän

Som ja tidigare nämnt gillar Hugo hästar.. Häromdagen köpte han sig en egen, vit pålle! Den heter Åskan och är med i princip överallt.. Det är hans bästa bästa vän!


Med grabbarna

Hugo skulle dra o käka lunch med sin pappa o "grabbarna".. Han va så stolt i kollade flera ggr så ja verkligen inte skulle med! Han packa till och me en väska så alla hade att leka med ;)
Älskade unge!!
O kolla minen,, Hahaha! Lika fotogenik som sin mamma <3


Mm, såå gott

Det här är vad jag roar mig med denna fredagskväll :) sååå gott! Ja hittade denna mugg fylld me is i frusen, min älskade sambo hade ställt den där igår i de hade ja glömt!! Ja blev överlycklig när ja såg den :)


Pappa och son!

Det här e kärlek <3


Tillsammans

De bästa stunderna (om man nu kan välja) är morgonen precis när vi vaknar och kvällen precis när Hugo lägger sig.. Då,, just då är allt helt perfekt! Det är svårt att beskriva kärleken jag känner för den här lilla människan.. Jag skulle inte kunna andas utan honom! Jag är så otroligt lycklig över att jag får äran att leva mitt liv med honom som huvudperson. Jag kan inte föreställa mig hur de skulle vara om inte vi, jag och P, var så säkra på vår sak! Så säkra på oss... För tänk om vi hade lyssnat på alla andra? Till och med vissa i min familj dömde oss och var taskiga.. Även min bästa vän till viss del! Men tänk, här står vi mer än 4 år och två fantastiska underverk senare, starkare än någonsin! Tillsammans är vi bäst och ingen i världen kan ta det ifrån oss..

Idag e jag full av kärlek <3


Djupa tankar

Snacka om att han e trött! Trött och bekymrad e han.. Trött för att han la sig sent igår i vakna tidigt idag och bekymrad för att alla i världen inte har mat lr pengar så de kan köpa mat! Det är djupa tankar vår treåring har...


Passa på :)

sitter i skolan och funderar på annat. har nyss käkat lunch, en cheeceburgare me extra lök, minimorötter och en mugg is! precis som ja vill ha de :-)

Jag vill bara påminna om frågestunden,, passa på!!


Påminnelse!!

Påminnelse om frågestunden :) vissa anonyma kommentarer eller de me "alias" kan ja räkna ut vem som ligger bakom... Just so you know (Micke) ;)


Gott

Uppe me tuppen idag hörrni! Föreläsningar o grupparbete hela dagen... Men först: frukost!! Ja har nig aldrig i mitt liv ätit så mycke Corn flakes förr som ja ätit de senaste månaderna! De e just nu sååååå gott!


Frågestund

Äsch, filmen va av skitdålig kvalité så de blir greys istället! Tänkte att ja skulle ha en liten frågestund eftersom de kommit så många nya läsare sista tiden :)
Passa på att fråga vad ni vill, jag lovar att svara helt ärligt... Imorgon kl 17 sätter ja mig i svarar på allt så imorgon kväll e svaren uppe!! Såååå, ask away...


Lovely evening :)

De e så härligt när P e ledig på kvällen. Att han inte har träning alltså! Vi har precis ätit en god middag o nu vankas de film :) the hunger games, har hört att den ska va bra.. Nån som sett den?


Hell(n) no!!

Kolla va min son har inhandlat idag! O vet ni, han är en HAN i ingen HEN.. Det är helt enkelt en HAN som gillar hästar! Take that, era HEN-lovers o genus-extremister...


Kära pappa

Min kära pappa, som äntligen kostat på sig en resa för första gången i sitt liv befinner sig just nu mitt i allt!! Har han inte nog kan ja tycka? Förstå mig rätt, men med Parkinson och cancer (denna vidriga cancer) så tänkte han unna sig en enda sak.. O då kommer de en jävla tsunami? Wtf??
Jag hoppas han får mer tid i livet till ännu en resa....


Drabbar även mig

Usch, får ja gnälla lite? Ja brukar inte göra de men nu har ja inget direkt positivt att skriva :(
Ja har svinonda sammandragningar, ont i bäckenet lr va de e, huvudvärk och mina revben är garanterat i pulverform vid det här laget! Ja har inte sovit på en vecka och ja e så trött att ja ser stjärnor typ! Så, där har ni de, ni som klagar på att ja e så positiv jämt. Mitt liv kan oxå va skit vissa dagar.. Just de, en sak till,, ja e övertygad om att bebisen ligger i sätes men ingen lyssnar på de örat!!!

Nä, ja drar täcket över huvudet o drömmer om sommaren o mammas jordgubbstårta istället..


Stoooor bebis

Oj vilken produktiv dag ja haft. Kom aldrig iväg till skolan men ja fick mycket gjort ändån. Rapporten e inne för granskning, quiz om våren är gjord och godkänt samt filmer om årstider har tittats på och bedömts. Hugo ligger i sin säng o håller på att somna o ja tar mig en välförtjänt vila!

Förut när ja kom in i vårt sovrum hittade ja en bebis i vaggan. Inte den bebis som vi väntar på utan en annan mycket större bebis! Bebisen förklarade att han var trött o gärna tog sin kvällsvälling...


Sköna tisdag :)

Godmorgon på er. Här stressar vi inte idag, gick nyss upp i nu myser vi lite i soffan. Vädret är ju så underbart o man blir ju så inspirerad och motiverad :(
Idag ska ja ta datorn o böckerna o ta mig till skolan. P o Hugo har ju påsklov så de blir inte mycket skrivet här hemma annars.. Och rapporten ska in senast fredag :-/

Vad ska ni göra idag? Baka? Slappa? Städa?
I vilket fall hoppas ja ni får en underbara dag <3

Bilden är några veckor gammal men den bjuder ja på denna morgon!


Förföljer mig

Vart ja än vänder mig så blir ja påmind om mina gamla hemtrakter. Förut va vi på Coop i Hugo köpte en båt. Gissa vart den är tillverkad? (bilden)
Sedan när ja betalats vi skulle gå ut möts ja av något annat som påminner mig om "hemma". Så här e de alltid på våren och försommaren. De e oxå då ja längtar hem som mest!!!


Rumble

Ja upptäckte ett spel dom heter Rumble. Vet ni vilket ja menar?
Iallafall, ja tänkte att de skulle passa Pablo perfekt, han gillar såna spel i e grym på dem.
Såhär grym tillexempel:


I fas, mer eller mindre!

Aaaaooo! Ja bar upp lite kartonger o annat från förrådet upp för trappan till oss o nu kan ja inte röra mig :( Bebisen har kilat in rumpan (som ja tror är huvudet) på nått sätt mellan lungor och revben och det gör att ja inte kan böja mig, sätta mig, lägga mig lr vrida mig! De gör sååååå ont!

Nu är iallafall det mesta uppe o tvättmaskinen går för fullt. Skönt! om ett tag när bebisen coolat ner sig ska ja o Hugo dra o handla,, sen e de mesta klart. Bara lite småplock kvar som att bädda, städa, o lite sånt som inte är akut. Lr jo, städa e ganska akut. De blir stökigt när man bär upp o ner från förrådet, framförallt sketet.. Men annars e de mesta klart här hemma!
De e bara rapporten i skolan o lite annat sånt som inte är färdigt! Men de ska ja ta tag i nu denna vecka :)

Bilden är tagen i denna stund, Hugo äter banan o mariekex, som dessutom hamnat på hans tröja.. Den lär åka av kvickt när han upptäcker det. Han hatar o va smutsig...


Sorry Alicia, nästa gång kanske?

Åh va gött. När Pablo vaknade kom han ut o ja gick in o la mig för o vila lite. Somnade i de behövdes! Hugo fick för sig att vakna halv 7 imorse o de e ju alltid mig han väcker. Men han e duktig för säger ja att de e tidigt så ligger han tyst breve,gosar o mornar sig.
Nu e grabbarna ute på baksidan för att leka o cykla. Ja e så seg men tanken e att ja ska masa mig ut så Pablo kan städa i förrådet o ta upp de sista som behövs. Sedan e de städning på schemat! Ja funderar på om ja ska ta me Hugo o handla då så big"städ"boss får grejja ifred ;)

Angående stavningen i en del inlägg så vill ja säga att ja bloggar ju nästan bara från mobilen. Den ändrar ju lite som den vill själv, därav att de blir lite konstigt ibland.. Aa, kanske inte "Sommaren med Göran"- konstigt men ändån. Typ o blir ofta i av någon anledning. Dispans blev igår distans och så vidare. Ja, ni hajjar!

Igår köpte Hugo ett par skor till sin syster. Han valde dem o de va hans egna ide'. Fast först hittade han ett par större som han ville ge till hans bästis lillasyster, Alicia! Sen kom han på att han ju ska få en EGEN syster som han kan handla till. Så lessen Alicia, de blev inga till dig denna gång <3


Tips på nått oviktigt viktigt?

Godmorgon världen i alla läsare. Ni börjar bli ett gäng nu :) jätte roligt är det!

Igår kväll blev de inga inlägg, Hugo o jag mös i soffan medans P åkte till en kompis! Sedan somna Hugo i ja skrev lite rapport o sådär innan ja me somna.. Vakna dock av att min köra sambo kom hem me en mugg McD is!! Så underbar han är min kille..

Igår började jag packa bb-väska lite smått. Lr aa, ja packade minis kläder i skrev en lista på resten som ska me. Ja har en del som ska inhandlas o en del av de som e till mig i klädväg använder ja ju.. Typ mysbraller o sånt!
Har ni några tips på nått som e bra att har sig? Förutom de som e lite självklart då ;)

Här är några bilder från vår morgon. Hugo ville gärna visa sin bil som ja fynda på loppisen... Han ääääälskar den!


Årliga middagen :)

Sitter just nu i vackra Bokenäset o är helt sjukt galet mätt. Den årliga påskmiddagen har nyss ägt rum och nu e alla på promenad (ja fick distans att stanna inne).. De e så mysigt här ute, på sommarn e de perfekt för då kan bara öppna altandörren så kan Hugo leka hur mycket han vill i hela trädgården. O här finns att leka med kan ja säga... Till o me hönor har hon, den där farmorn :)
Nu ska ja jäsa lite till i gungstolen i väntan på att alla kommer tillbaka, sen bär de av till Harrys namnfest... Sedan hem o lägga sig i sängen!! 13 dagar till BF, sen e vi 4 i familjen :)


Myskvällen

Ikväll har vi mys i soffan hela familjen.. Hugo o Pablo är nerbäddade p ena sidan soffan o jag på andra sidan med en skål jordgubbar. Hugo sover sen länge men vi låter honom ligga kvar bara för att de e så mysigt :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_197245111.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_197245111.jpg" class="image">


Påskharen :)

Hugo fick nyss besök av Påskharen som hade gömt ett stoooort ägg i han lillasysters garderob. Här e lite av grejerna som gömde sig i ägget:


Kosta billigt

Jaa, superloppisen va helt ok. Har handlat en del bebisplagg (ca 25 st), babybjörnsele, bil till Hugo, o spindelmannenbadpuffar. Allt för ca 200.. Helt ok! Nu ska det snart hem i tvättas!! Lr kokas kanske till i me..


Inget nytt för mänskligheten

Det är så himla roligt med kommentarer :) Emmelie frågade efter namn o vi e inte säkra, men Emilia är det min röst faller på. Skulle de bli en pojke (man kan ju aldrig vara säker) så blir de svårare.. Vi har ju redan världens bästa pojknamn ;) håller du inte med?

Jag har förstått att inlägget om trots va populärt, o de e kul! Ibland när man står mitt i det behöver man reda ut sina känslor för visst kan man bli helt galen inombords. Det finns inte många föräldrar i min omgivning som inte tänker som jag,, och det är jag glad för. I det långa loppet är det vi som faktiskt är vuxna i sammanhanget och att barn testar gränser är ju knappast en nyhet för mänskligheten :)
Just nu är det en väldigt jobbig period med mycket känslor för Hugo, han är ömsom glad och ömsom arg/ledsen. Det vi gör är att visa att man får ha alla dessa känslor, det är helt ok. Men vad man gör med dem är det man ska tänka på! Det ÄR inte ok att skrika och vara otrevlig varken för oss eller honom. Han börjar få kläm på de och går in på sitt rum självmant för att få vara ifred, fundera, känna efter, lugna sig för att sedan kunna prata om varför.. Att prata är något vi jobbar med mycket, jag vill att han i framtiden ska kunna uttrycka sig inför andra utan att vara osäker o rädd. Både vad gäller jobb, förhållande och allmänt. Men än sålänge tar vi det på hans nivå, en treårings nivå.
Allt detta gör vi för att ge honom de bästa förutsättningar att bli en trygg, självsäker och självständig kille. En gång fick ja kommentaren: hur kan ni låta honom sova hos er? Han kommer ju aldrig växa upp o bli trygg i sig själv.
Men ja är övertygad om att det inte har ett skvatt med det att göra.. Fast det är ju min åsikt! Ni får gärna ha er egen, det är ok att tycka annorlunda (även fast ja har rätt ;))

Bilden talar för sig själv. Prickarna på kinden är Påskkärringprickar, bara så ni vet :)


15 dagar kvar

Då är denna skärtorsdag snart slut! Ja har en konstig känsla i kroppen, tror de e nån sorts lättnad men ja vet inte för vad? Kanske e de så att de e för att P e ledig hela nästa vecka o ja räknar med att hinna med massor..

Glömde ju ge er uppdatering från barnmorskebesöket i måndags!
Magkurvan börjar planas ut nu, skönt för den va nästan över det översta strecket förut. Hb låg på 102 så blev ordinerad andra tabletter fram till förlossningen. Vikt är nu 10 kg + o ja väger lika mycket som när Hugo föddes. Dvs 64 kg... Fortfarande inget vatten i kroppen så ja kan ha alla skor o ringar som vanligt!
Sammandragningar o ganska onda värkar har ja haft ett tag nu men de e inga "nu e det dags" värkar än sålänge!
De e bara jobbiga och störiga typ..det är idag 15 dagar till BF!
Ja, de va de tror jag. Ska se om de blir någon magbild imorgon! Kan be Doris ta åt mig,, vi ska på superloppis nämnligen. Den e så super att de tar 25 riksdaler i inträde ;)

Bilden är från i eftermiddags. En mycket trött liten kille slängde sig i soffan o lekte liggandes..


Hela regnskogen

Såhär ser våra kvitton ut när vi familjehandlar.. Gick det åt en hel regnskog till fet här kvittot kanske? Ser era likadana ut?


Ska bara..

Vad roligt att det va så många läsare igår :) tack till er som lämnar avtryck, det är alltid kul o få respons!

Nu är Hugo o P påväg till Söderskolan. Han ska va där idag, sedan ledig imorgon o sedan påsklov hela nästa vecka! O efter de är det v 16,, alltså den veckan hans syskon är beräknad.
Igår hade ja väldigt onda värkar (lr aa, väldigt e väl i ta i men inga vanliga förvärkar) men två Alvedon gjorde susen och inatt har det varit helt ok. Några ggr har ja vaknat i haft ont men ändå så ja vet att de inte e dags. Idag blir de rapportskrivning liggandes i sängen o så lite rörliga aktiviteter som möjligt. Jag är inte redo än nämnligen, har massa mer att tvätta, väskan att packa, grejer att inhandla, vagga o vagn att bädda (efter ja hittat i tvättat allt då) och så måste ja hinna storstäda innan då ja slipper tänka på det sen... Ja, ni förstår?!
Men just nu ska ja slappa lite i sängen framför nån dålig serie :)


Från mig till dig, vem du än är :)

Vår son är inte så lätt att ha och göra med just nu! Minitonåren är kämpiga och det i samband med 16 dagar kvar till BF, förvärkar och foglossning tar på allas våra krafter! Men jag inser ändå att när han e på sitt allra värsta humör så e det ingenting jämfört med många andra barns humör. Ja vet att man inte ska jämföra men det ja vill få fram är att trots är naturligt och det är vårt jobb som föräldrar att hjälpa honom igenom den tiden (gång på gång). För i slutändan är det värst och jobbigast för honom själv!!
Nått att ha i tanken när du handskas med en 3-åring... Från mig till dig :) Varsågod!


Satsa stort

Ingen liten glass han valde :)


Mammas gener!

Idag bli de påskfest på Öppna Förskolan så ja o Hugo ska traska dit idag me.. Han tycker de e kul där o ja me för den delen.
Igår när ja kom in i kuddrummet va de en massa ungar o deras föräldrar (som ja känner) så även Hugo. De va ett himla liv o ungarna skrattade o tjoade. Hugo stod uppe på en rutchkana o dansade o spexade! Ja sa: jösses va kul ni har här då?! Då svarade Hugo med HÖG stämma så ALLA kunde höra: JAAA, snacka om efterfest!!!
Hahahaha, han e väldigt lik sin pappa i sättet men de där är hans mammas gener,, direkt nedärvt! Ni som känner mig vet ;)
Vart han fått de ifrån är lite oklart men ja misstänker Blixten McQueen (bilar 2).. Vi brukar inte ha efterfest så himla ofta nämnligen! Längre....


Äntligen :)

Ja har ju glömt tala om va ja beställde häromdagen :) o nu e den hemma! De värsta e att ja nu måste mecka me bilder, appar, iTunes, telefonnummer och annat mindre kul... Lr så blinkar ja me ögonen lite till Pablo ikväll så hjälper han mig <3


Ja som betalar?

Polis o ambulans är leken som gäller just nu!! O alla måste köra för fort, böter skrivs till höger o vänster o de e bara ja som får betala??


Morrn morrn

Inatt har Hugo hostat värre än nånsin typ så han är hemma me mig idag... Vi ska nog ta en sväng till öppna o påskpyssla lite.. Sen kanske de blir nån lunch på stan beroende på hur han mår.
Hoppas ni får en bra dag <3

17 dagar kvar :)


Dagens tips:

Här hemma leks det polis för fullt! Fast polisbilen kan både flyga, agera ambulans och släcka bränder.. De kanske vore ett till dagens polisbilar??


Dagens schema:

Godmorgon kära läsare. Idag är de föreläsning hela förmiddagen! Snurrigt och lite lätt förvirrande... I eftermiddag blir det besök hos barnmorskan o sedan mys me min lille prins!!


De ska va gött

Ligger just nu i Hugos säng o äter is medans Hugo o Pablo grejar i köket. Livet e gött ibland :)


Dagens:

Dagens lunch: pannkakor! I väntan på att de ska bli klara övar Hugo på att klippa...


Närmar sig

Sovmorgon till halv 9 idag.. Sååå skönt! Hugo har sovit dåligt första halvan av natten, hostat som en tok o haft väldigt ont i händer o handleder?? E de vanligt? Ja menar, växtvärk i benen har han mycket o ofta men armarna? Lite konstigt tycker jag..

Idag har vi absolut ingenting på schemat. P ska hjälpa en kompis att flytta nu vid 10 (han va dock ute o svira igår så han sover fortfarande). Vet inte hur lång tid det tar men ja o Hugo ska nog passa på att baka lr nått.. De börjar bli dags att fylla på ett lager inför bebisens ankomst. Minns är ja baka trippeldeg me lussekatter inför Hugos födelse, alla tog slut på några dagar. (ryktet spred sig i P.s lag o plötsligt va de fotbollskillar hos oss varje kväll) ;).. Nävars, ja överdriver lite. De va inte bara dem, vi åt en del med!!

Nu e de bara 19 dagar till beräknad födsel. Börjar ja bli nervös? Lite...


RSS 2.0