Älskade Lillis

Inte nog med att hon e såååå vacker. Hon har världens största hjärta också!!!


Jo, det är sant..

..det stod i tidningen!!

Eller?


<3


It's official

Min kära sambo spelar nu med sin gamla klubb, för resten av säsongen...


Musikalisk

Den sidan har hon inte fått från mig!!


Born to be a star!


Bullbak :)


Vi saknar dig

Du fattas oss hela tiden, är det något du vet?
Vi trodde du skulle finnas här, i all evighet.
Allt för fort du togs från oss, vi var inte beredda.. När du försvann blev vi alla så rädda.
Det var mycket vi aldrig fick sagt, och det är nu utanför vår makt. Det ända vi kan göra är att viska och önska att du kunde höra. Åh, vad jag önskar att jag vid din kind kunde röra.
Bara få se dig en sista gång, det är som de säger i en sång:
 
sorry I never told you, all I wanted to say, and now it`s to late to hold you, cause you`ve flown away, so far away.
But I know you´re shining down on me from heaven, like so many friends we´ve lost along the way. And I know eventually we´ll be together.. One sweet day...



Jag saknar dig,, vi saknar dig...

Värt det?

Morgon.. Kass natt o ja e sviiintrött!

Ja har upptäckt att senaste dagarnas kommentarer inte publicerats? Skumt, men inte så förvånande :( de e ingen jätte bra skitapp ja bloggar från!

Idag ska det bakas bullar!! De får bli en Bull/redbull/salladsdiet de kommande dagarna! De e så ja gick ner 12 kilo på bara nåra veckor hörrni! Hälsosamt? Nej. Är ja smal? Ja. Sen kan man välja själv om man tycker att de e värt de :)


Millis frulle

Milli håller ju på att lära sig äta gröt :) jag tycker hon är så liten fortfarande och det känns konstigt att hon ska äta ett mål gröt om dagen redan? Men eftersom ja inte ammar så e de tydligen de hon behöver.. Enligt bvc då'rå ;)här kommer bilder från morgonens frukoststund:


Lördags

Lite bilder från i lördags :)


Nu kör vi


Svar på frågestunden..

Sandra: Hur gammal är du?
Svar. Jag är 30,, fyller 31 i oktober! ja känner mig mer som 26-27 dock,, det kanske märks? Hahaha
 
Anonym: Hur träffades du och din sambo? Hur länge hade ni varit tillsammans innan ni fick barn?
Svar: Vi har varit tillsammans i 5 år, nu i november. vi blev tillsammans i november, jag blev gravid i mars och Hugo föddes i december. Ja, han var planerad ifall de blir följdfråga på det ;-)
 
Simon: Hur många har du legat med?
Svar: Ehh, va? 1, min sambo... han e den enda som räknas iallafall <3.. (va e de för en fråga förresten?)
 
Anonym: Fin blogg du har, bloggar du bara från mobilen?
Svar: Tack :) och ja, jag bloggar i princip bara från mobilen. därav kvalitén på bilderna. hinner aldrig sitta vid datorn.
 
Petra: Hej, vill bara säga att dina barn är sååå söta. Tycker du att det är stor skillnad mellan att ha 1 barn och 2?
Svar: Tack snälla du,, och nej. inte så stor skillnad. det ja tycker är annorlunda är att man lixom börjar om från början igen,, just nu håller vi på med smakisar, sen ska det läras att sitta, stå, gå,, och allt dedär! Jag kände att vi precis blivit klara med allt sånt..
 
Lottisen: Hur länge har du bloggat och varför bloggar du?
Svar: ja började blogga när hugo va ganska liten så snart 4 år då,, varför? vet inte, gillar att prata om mig själv lr nått.. hahahaha, nä, skojjar! varför va för att min familj bor så långt bort så ja ville ge dem en chans att hänga med i vår vardag. Dock tror ja inte många i min familj läser,, de e inga bloggläsare direkt!
 
Anonym: Har man en chans på dig ifall du gör slut me din kille? Jag e skitbra me ungar..
Svar: Gött för dig att du e "bra me ungar".. Jag har inga planer på att göra slut med min kille, men skulle det ske så är inte en ny det första ja skulle tänka på... men tack för frågan,, lr nått (?)...
 
 
Sådär ja,,, nu har ja svarat på de flesta tror ja. Men va e de för frågor ni ställer hörrni? E de sånt ni sitter o funderar över eller vill ni bara få lite reaktioner?? tur ja har några seriösa läsare iallafall, som täller normala frågor :-)
 

Ögona i kors

Sitter i skolan o löser så ögonen går i kors :( imorgon kl 12 e se förhoppningsvis över o ja kan lägga hela förra året bakom mig o fokusera på höstens termin.. Småbarnspedagogik är då i centrum!!

I eftermiddag kommer svar på frågestunden :) håll utkik!!


Eehh???

Hur i hela friden tänkte de här?? Ja e alldeles chockad :-O


Påminnelse: frågestund

Godmorgon! Har ni sovit gott? Glöm inte att passa på att fråga idag när de e frågestund,, får en del frågor i vanliga fall så passa på nu vettja så svarar ja alla på en gång :)
Och ja, det går bra att va anonym även om det är tråkigt...!


Frågestund (igen)

Vad roligt att ni e så många som hittar hit igen :) e de nåra helt nya läsare hälsar ja er välkomna o de de gamla som hittat tillbax säger ja.. Ehh.. oxå välkomna till.. Hahahah! Ursäkta att ja e lite virrig, min hjärna e trött!

Iallafall, imorgon kör vi frågestund. Hade en i våras men svarsinlägget publicerades aldrig (?) av nån anledning... Så vi kör en ny imorgon så fixar ja svaren på kvällen! Va sägs om de?

Förresten, tack för fina kommentarer!! De vore kul i veta vilka ni andra e som läser.. Lr snokar ni bara? Kollar läget fast ni inte vill erkänna att ni gör de?? Hahaha.. Ja kan tänka mig vilka ni (som snokar) är o skulle kunna nämna er med namn.. Men det gör ja inte... Fast ja skulle kunna..! Bara så ni vet...

Glöm inte frågestunden imorgon då, hörrni!! O Mikael, inga fler frågor om P.s eehh,, aa,, du vet... Du får kolla efter själv helt enkelt!!


Plugg plugg

Den här eftermiddagen har ja suttit med 4 olika pp (powerpoints för er som inte talar skolspråk) på ungefär 60 sidor sammanlagt... Det är skelett, muskler, senor, nervsystemet, njurar och dess funktion som gäller o tentan e på fredag! Ja kommer inte in o kan titta på föreläsningarna utan får bläddra i pp.na sålänge,, dock har ja hans röst i huvudet när ja läser allt och ser han framför mig.. Hahahaha! Han e en snurrPelle o hans föreläsningar går undan kan ja säga. Ingen ide att ta fram pennan ens för man e fortfarande på först meningen medans han hunnit till bild 10...

Imorgon ska Hugo till Annika för första gången sedan början av Juni. Han vill inte dit men ja vet att han har kul när han väl e där. Han kommer ju gå 2 dagar ena veckan o 3 dagar nästa o så köra så varannan vecka så han har gott om tid o va hemma!
Ja o Milli kommer ha en mamma-dotterdag som dock kommer bestå av mycket pluggande... Tur hon e så liten o inte vill leka än! Hon e som nöjdast om hon får ligga på en o sova i soffan så de e bara att parkera datorn o alla papper inom räckhåll så kan vi gosa samtidigt som ja pluggar!! Multitasking mum :)


Älskar dig!

Det har varit några tuffa nätter med oroliga barn, vilket resulterat i en trött och lite hängig mamma! Min älskling kom därför hem med detta:

Gissa om han e världens bästa??? Gissa om ja blev glad?? Gissa om ja är galet kär i honom??


Tack

för era söta kommentarer :) det värmer en medelålders kvinnas hjärta.. Hahahaha!!

Fransarna blev kanon och ja rekommenderar verkligen alla att testa. Priset varierar från salong till salong men de e ganska dyrt om man e mammaledig lr som ja,, student! Ja hade turen att bli "provdocka" så ja betalade endast för materialet.... Men hon är grymt duktig och ja e supernöjd!!


Cool app..

Med ashäftiga effekter!!


Godmorgon!


Grabbarna Grus


Eftermiddag och Hanna Graaf!!

Spenderar eftermiddagen på lekplatsen men Hugo, Sebastian o Millis. Grabbarna leker för fullt o Millis har sovit i ungefär en timme.. Skönt för henne! Hon sover ju så himla korta stunder annars.. :(

På torsdag har ja tenta,, när ska ja få tiden till att plugga?? känner att det börjar bli panik nu.. Dagarna försvinner iväg i barngrejer lixom!
Men ja kan det innerst inne,, ska bara friska upp minnet och behålla lugnet (ja brukar aldrig stressa upp mig men just denna tenta har ja nån mental spärr till).

Idag fick ja höra av underbart söta Amanda att ja va lik... Håll i er.... HANNA GRAAF!!! Hahaha, ja vet inte om ja håller med men tackar ändå så mycket. Hon e ju skitsnygg nämnligen! Amanda har gjort fransar på mig idag,, ska ta bild o visa er senare lr imorgon. Blev galet snyggt!! Duktig tjej dedär :)

Bilden är på stadens stora lekplats..


Milli

blir idag 4 månader.
Status: 6630 g tung och 64 cm över havet..exakt på kurvan!!!!


True!


Millis garderob

Millis garderob! Hon har mer kläder än mig den där tjejen....

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_5030cbfcddf2b33717004c09.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_5030cbfcddf2b33717004c09.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_5030cc4b9606ee27a10047c4.jpg" class="image">


Lowlifes!!

Ja har tidigare skrivit inlägg om saker som ja stör mig på. Har för mig att en av dessa saker va nonchalant människor.. Vet ni, de finns få saker som får mig att tappa respekten för någon,, att man inte kan ta en diskussion utan skrik är en sak men Nonchalans e nog värre. Att bara rycka på axlarna o gömma huvet i sanden när det är något, vad som helst, är så otroligt barnsligt!
Att vara rak o stå för sig själv och sina åsikter, va de nu än må vara, borde alla göra men inte då.. Vuxna (?!) människor som gömmer sig, undviker, låtsas om som ingenting, inte hör av sig och bara e allmänt fega förstår ja mig inte på! Punkt!
Ja respekterar inte ett sådant beteende helt enkelt.. Ni är lowlifes som inte borde få socialisera med andra vettiga människor..Frågor på de?


Nelly.com

Say whaaaat??


En helt vanlig dag..

..i vårt hem!


Filmdags

Wrath of the titans! Har ni sett den? Betyg kommer imorgon...

Ps, snygg bild va? O japp, ja har mina glasögon på mig.. Har upptäckt att ja ser väldigt dåligt utan dom...Ds


Påväg till stranden..

Dagens bild blir på mon fina sambo! Han, den där P...

Förresten har ja upptäckt att ja har fått en så kallad copycat! Personen använder samma uttryck, smeknamn och annat skoj på sin blogg! Hahaha, ja bjuder på de :)


Butter o Trötter

En något butter Hugo.... O en något trötter Milli


Dags nu

Idag har de varit en riktigt bra dag! Vi har spenderat hela dagen tillsammans hela familjen och även tillsammans med vänner :) solen har skinit på oss hela dagen o jag älskar såna här dagar... Det enda som tynger mig lite är att jag bor så långt bort från min familj.. Önskar ja kunde vinna så mycket pengar att ja kunde äga mitt eget plan så ja kunde flyga hit alla med jämna mellanrum o även flyga till dom... Den enda som hälsat på mig här är mamma, min ena syster har varit här en gång (förutom Hugos dop och när ja fyllde 25) och så har hennes barn varit här nåra ggr... På 11 år.. Just de, min pappa var här en gång på tjänsteresa oxå!!
Dags att komma hit hörrni???


Syskonkärlek <3

En mycket gammal bild på mig (snyggingen i blå/grå tröja) och några av mina syskon :) ja vet inte hur länge sen det är men kanske 18 år sen... Fina vi e va?


Smaka gröt :)

Hon fick smaka lite gröt igår.. Hon gilla de nog för hon smacka och härjade efter mer! (ja, det står Hugo på haklappen. Den har Anna från Skåne gjort till honom när han va liten o den går nu i arv.. tack igen Anna från Skåne)


Onsdag

Cirkusen igår va helt ok.. Inte bra men ok! Hugo sa nog 10 ggr att han ville åka hem och det enda han tyckte va riktigt kul va en "pirat-tjej" som gjorde trix med svärd och knivar. Han köpte sig ett lysande svärd och började öva redan i pausen.. 580:- betalade vi för två biljetter och då satt vi längst fram på stolar.. Såklart tog de inte kort i biljettkassan heller men Doris kom o rädda situationen! Förresten va det den mest otrevliga mannen ja mött på länge i kassan. Ja försökte bita ihop för Hugos skull men ja fick ändå frågat om han inte skulle be om att få sätta upp tältet lr nått istället så han slapp träffa besökarna och ge cirkusen en dålig imige (hur sjutton stavas imige?vet ni ens va ja menar?)
Vad ska vi hitta på idag då??? Ringa samtal, maila skolan, få tag på Anna o fråga vad som händer egentligen (om du ser de här kan du väl ringa lr nått? Mail känns lite..opersonligt), tvätta, hinna sola och sedan dammsuga, laga mat, mata barn, byta blöjor, leka och annat skoj..

Ska bara vänta på att mina barn vaknar! Såhär ser det ut hos oss på nätterna.. (Hugo sover iofs i sin säng oftast)


Cirkusdags!

...med min prins!


Rulla :)

Tyvärr tror ja inte bilderna kommer upp i den ordning ja lagt dom men de e en serie bilder som visar Millis nya favvosyssla! Rulla runt!
Hon kan förflytta sig flera meter på detta sätt.. Helt otroligt va för tiden går! Om mindre än en vecka e hon 4 månader ...


Tisdag

Dålig uppdatering? Ja, det stämmer.. Vi tog en sväng till cowboylandet o där finns de ju ingen som helst mottagning! Lr jo, lite och ibland men eftersom blogg.se appen krånglar jämt o ständigt så e de i princip omöjligt att blogga därifrån..
Det är dessutom omöjligt att få fram styckesindelning o sånt men ja hoppas att ni har överseende me det.. Efter alla rapporter o uppsatser ja skrivit de senaste åren e ja helt skadad med radavstånd, styckesindelning, sidbrytningr osv...
Iallafall, de va kul på Liseberg o här kommer ett kort på två väldigt trötta pojkar som fick åka i Millis vagn (annars hade vi inte kommit nånstans). Tack o lov för bärsele kan ja säga...


Lördag

Vi har planer på Liseberg idag men ja vet inte..... Kanske blir sista varma fina dagen på länge så vi borde kanske passa på??

Först blir de morgonslapp framför barnprogram me två små barn <3


Värre kan man ha de :)


Promenad i skogen :)


Vilket är ert bästa?

Godmorgon sköna fredag!! Idag tog vi sovmorgon till kl 9 hela familjen, lr aa, P gick upp me tuppen redan kvart i! Nu ligger ja o drar mig i min underbara säng!! Gud vilket bra köp hörrö ni.. Inte va vi räknat med så därför har vi spenderar semestern hemma (lr i cowboylandet såklart) men det har det varit värt!! Ska försöka komma iväg till Liseberg nån dag, Hugo har ju blivit tuff som attan o vågar åka i princip allt.. Ska se om ja får me honom i flumriden :) han har ju längden till de flesta o snart e han över 110 så då kan han åka ännu fler... Nästa sommar får vi åka dit oftare :)
Vilket är ert bästa familjeresmål? Både längre tid o över dagen?


Pablo heter han..

Inatt vet ja inte va de va me våra barn men Hugo kom intassandes till oss (vilket sällan händer nuförtiden) o Milli vakna runt 04 o somna inte förrens 05.30... Innan dess sov hon kanon men sen låg hon o stånka, knorra, vred sig och va allmänt besvärad! Min älskade sambo tog henne imorse o gav mig sovmorgon till strax efter 11... Helt fantastiskt!! Ha ja berättat för er hur mycket ja älskar honom förresten? Ja skriver sällan om honom, men de betyder inte att han inte e me oss.... Ja vill bara hålla honom lite utanför så han slipper ha hela SITT liv på bloggen! Ja får en del kommentarer o frågor om honom och ja tänkte svara en gång för alla.
Han heter Pablo Andersson, 30 år gammal och jobbar som lärare och fotbollsspelare! Vi är förlovade (och JA, vi ska gifta oss) och har två barn tillsammans. I november har vi varit tillsammans i 5 år (då e de din tur att fixa middag, baby..) och vi är mer stabila nu än någonsin förr. Trots en massa skitsnack från ovänner, bekanta, vänner och till och med vissa familjemedlemmar (japp, ja vet va ni sagt bakom ryggen på mig/oss) så har vi ett underbart liv tillsammans med upp o nedgångar som alla har! Det enda ja saknar är obegränsat med pengar, lr iallafall två vanliga löner. Har ju varit föräldraledig och sedan läst på universitet efter det och det blir man inte rik på :( meeen, ja kommer ha en fin utbildning med riktigt goda jobbmöjligheter, sommarlov, jullov, påsklov och alla andra lov tillsammans med mina barn för resten av deras uppväxt och det är mer värt än vilken ny soffa som helst... Så, är ni nöjda med presentationen?


Bra kväll :)

Ikväll har jag verkligen lyckats med allt ja ville göra! Två änglar i säng kl 19 och tvätten e hängd, har kollat resor, skickat iväg nåra mail, pratat me en vän i nöd (de verkar som att de e då de flesta ringer?) sms.at med min underbara storasyster och fått vilat mig lite... Så skönt!!


Lovely

Den här klänningen hade ja sååå gärna velat ha hängandes i min garderob! Färgen är underbar och trots att ja inte gillar långklänningar tycker ja denna är fantastisk! Den hade passat perfekt på ett bröllop som ja ska på i början ev september :)

Bilden är stulen från Nelly.se!


Millis

Millis har ibland ont i magen.. Kanske äter hon för mycket men me tanke på att hon spyr allt hon äter så blir hon ju jätte hungrig fort igen.. Såhär lessen kan man bli om maten dröjer mer än 30 sekunder :-/ På natten kan hon dock sova 8 timmar på raken utan mat.. Lr aa, hon vaknar o man får buffa henne lr lägga henne på mig som en groda men hon somnar i princip alltid om! På dagarna däremot är hon helt omöjlig. 3-10 minuter sover hon om ja har tur, om hon inte ligger i famnen då förstås :( de blir inte mycket gjort o ja var en massa massa tvätt, ett helt skrivbord me skolböcker, papper o annat som skall rensas och en tre-åring som inte kan underhålla sig själv..alls...


Saknat sååå mycket!


Vilka ord hittar du?

Ja hittade love, beauty och experience.. Hahahaha!


Ha fel om någon

Jag anser mig själv vara en ganska bra människokännare.ä, men ibland blir ja så förvånad över hur fel ja har! Det är konstigt när man tror att man känner någon, till och med räknar den som en vän och så beter den sig så jäkla märkligt och dåligt?! Ja fattar inte hur svårt det kan vara att ringa,, lr slänga iväg ett sms om man nu inte känner för att ta de med prat... Nä, tydligen känner ja inte denna människa alls! Och de e väl lika bra de, för orka o ha en sån konflikträdd/feg/skum människa i sin vardag!? Faktiskt så lägger ja hellre min tid och energi på dem som uppskattar det och behöver det! Blä för dig din fegkorv, om du nu känner sig träffad!!!


Wii till salu?

Igår va vi hos ett par vänner och spelade spel. Hugo o hans bästis fick testa på Mariokart!! Hur grymma som helst var de, så nu blir de att köpa ett Wii (igen)... Nån som har nått till salu?


Snygg stil :)


Sjuk

Godmorgon. Va roligt att se att ni hittar hit igen, statistiken ökar mer o mer för varje dag :) Igår kände ja att ja började bli sjuk. Hugo har ju hostat i några dagar o P e ju oxå sjuk. Inte så konstigt om ja oxå blir de kanske?! Men ja måste va frisk till helgen för så ska ja till cowboylandet o jobba. Ska va borta i två nätter, ja kommer längta ihjäl mig efter mina troll men ja får överleva de me :-/ Nä, nu ska ja ta två Alvedon o sova lite till.. Om ja kan....


Spoooky


Bröllop


En familjedag

Vi skulle egentligen till lekobus-landet men eftersom vår treåring inte kunde sköta sig blev de inget me de.. En annan dag,,, kanske.....


Så mycket kärlek!!


RSS 2.0