Act of Valor

Ja har precis sett en av de bästa filmerna någonsin!! Act of Valor heter den.. Sjukt sjukt sjukt bra film som bara måååste ses! Ja tjöt som sjutton efter såklart, ni vet när man får typ kramp under hakan, nästan vid halsen, för att man försöker att inte gråta?! Så fick ja.. Som sagt, se den!!!! Nu ska ja lägga mig i min nya säng, det känns som om de är 100 år sen men de va förra onsdagen sist... Hoppas ja får sova inatt och att mina barn sover gott (ja e ju trots allt mamma även på nätterna och mammajouren har man dygnet runt, livet ut)


Hemma :)

Äntligen hemma och har ett fungerande internet :) Kl 18.20 såg det ut såhär hemma hos oss (mitt under lucky Luke showen om man går på chaparral-tid)... Snacka om att han va helt slut!


Torsdag

Godmorgon! En glad unge o en mindre glad.. Det är inte kul när gårdagens beteende slår tillbaka!! Ja är ju en ganska konsekvent mamma som praktiserar det jag har sagt, äter man inte sin frukost ordentligt så för man helt enkelt ingen välling på morgonen.. Och idag blir det ingen välling! Vilket inte är kul för en treåring,, iallafall inte för vår treåring! Idag är det iallafall underbar sol i dagen kommer spenderas på stranden precis som igår!!! Imorgon blir det Småland o bröllop.... Älskart...


Älskling!

Det här är min urgulliga systerson Melwin.. Herregud vad jag längtar efter dom <3


Middagsdags!

Hugo äter pasta med köttfärssås och broccoli, Pablo 3 mackor och ett glas proviva och detta är vad jag äter:


Godmorgon tisdag

Vad roligt med lite kommentarer :) det är kul med lite respons.. Även jag ska bli bättre på att kommentera, speciellt din blogg Emmelie! Förresten kan ni andra gå in o kika, emmgus.blogg.se. De är en av få bloggar ja läser varje dag o har gjort i 3 år ungefär! Idag ska vi göra ett nytt försök på Torp. Igår fick Hugo så sjukt ont i magen så ja åkte med honom till dagson, Lika trevligt bemötande som vanligt! Han låg på golvet o vred sig, skrek i panik: hjälp mig snälla.. Jag vågar inte mer! Fy fan (ursäkta svordomen) säger ja bara. Mitt hjärta gick i miljoner bitar av att inte kunna hjälpa honom! Jag har aldrig sett honom på det viset förut och han däckade av o vaknade inte förrens nästan 4 timmar senare.. Stackars min lilla älskling :( Idag e han som vanligt dock, skönt!


Kärlek


Tack alla :)

Minuten innan jag gick upp på scen för att vara konferencier på Mexicoafton (vilket aldrig lär ske igen)! Tack alla för en underbar kväll och det var otroligt kul att se så många bekanta ansikten......


Fredag

Riktigt dåligt med kommentarer! Fast ja vill ändå tacka er som orkar följa mig trots några uppehåll då o då.. Jag blir lika förvånad varje gång någon säger; ja läser din blogg. Innan uppehållet hade jag i snitt 60 unika läsare per dag. Jätte roligt, men ja har ju ingen aning om vilka ni är? Det är lätt att man glömmer sig och blir alltför personlig, det är ju lite som att skriva dagbok. Dock så väljer jag att vara försiktig med det, jag vill inte möta "främmande" människor som vet allt om mig, mina tankar, min familj och mina känslor.. Ett sätt kan ju vara att lösenordsskydda sin blogg men eftersom ja gillar att röra upp känslor hos andra (som ni som känner mig redan vet) är det inget alternativ. För mig. Men det kan ju va bra om man inte vill att alla ska ha tillgång till ens innersta (ifall man nu väljer att ha en så personlig blogg menar jag). Idag är det sola, städa o packa partybagen på schemat! Och umgås med mina underbara ungar... Och han den där sambon oxå ;) <3 Bilden är från häromdagen när vi hade ikeakartonger o så t precis överallt..


Nervös :)

Vilken konstig dag det har varit! Inte fått gjort ett enda smack men ändå e ja helt slut!? Konstigt de där alltså.. Fick ett telefonsamtal förut! Ja vill inte avslöja något, ni får se tids nog men ja kan säga att jag är galet nervös!! Min första tanke var att tacka nej, men efter några minuters betänketid så sa jag ja.... Det kommer bli kul och ja hoppas de även kommer bli bra!! Ja har ett par dagar att förbereda mig, min första prioritet är att SOLA!!! Bara ja hinner de så fixar sig resten, egentligen skulle ja vilja hinna få midjelångt blont hår, något mer vältränad kropp och inga celluliter lr sån skit men ja får glänsa med min (?) charm istället, ta en tequila och hoppas på det bästa!!


Kan inte somna...

Gaahhh. Skjut mig lr nått! Ja kan inte somna :( o snart e det typ dags att vakna!!


Kärlek


Dax nu

Om 40 minuter ska den här lilla tjejen va på Bvc för att ta sina 3-månaders sprutor! Dags att vakna med andra ord! Ännu en hel natt utan matning förresten.. Duktig tjej dedär!!!


Modern indiancowboy

Som cowboy sover man alltid med ett öga öppet och något under kudden (lr under sadelväskan om man ska va noga). Men min son är född 2008 o är en modern cowboy så han sover med lampan tänd (för att se alla bovar) och något brevid sig istället.. Och eftersom han är 25% indian så är det en kniv han har!!


Tur..

Tur att det finns speciella "köranedcabbattrotsattdetärsvinkallt"-mössor


Morrn Morrn

Såhär såg det ut igår kväll! Hugos va helt slut i somnade i bilen påväg hem från middag på Bambu... Cowboyluften gör gott för mina barn! För ALLAS barn!!! Emilia har åt vid 19 och sedan 07! Duktig tjej, dock va hon lite vaken igårkväll men ville inte ha nån mat! Hade vi vatt hemma hade hon garanterat sovit hela natten utan avbrott, nu vakna hon när ha satte na i bilen vid Bambu.. Nä, nu ska ja rycka upp mig o göra mig iordning. Feber, huvudvärk och skitont i halsen e inget att ligga o lata sig över :( Drömde inatt att vi köpte hus, va besviken ja blev när ja vakna :(


Pannkakslunch

Idag är vi bjudna på pannkakslunch hos Hugos bäste vän... De ska bli skönt o lämna vårt kaos här hemma! Halvfärdigt byggda möbler, kartonger, tvätt och annat skrot är överallt och ja orkar inte se det!!!! Skulle behöva några timmar att röja ordning alt men med två barn tar det ungefär fyra dagar istället ;)


Njuter :)

Sitter i soffan och kollar på Grimm. Båda barnen ligger o sover så ja passar på att bara va! Det är mycket jobb med en liten bebis, faktiskt så e de det. Det är roligt jobb men när man har barn som är äldre och mer självgående så inser man att bebistiden är ganska krävande... Fast ja passar på att njuta, för mer än två barn blir det inte!! O hon e inne i en skön ålder (kan man säga ålder på så små?) där det händer mycket, hon "pratar", härjar och har en egen liten personlighet! Man ser hur hon funderar och iakttar allt man gör.. Hon skrattar högt och busar!! Underbart att se.. Och vad som är mest underbart är när Hugo busar med henne och hon lyser upp som en sol.. Han blir sååå stolt och glad och man verkligen ser att de tycker om varann redan nu!! För honom har hon inte varit så kul, hon kan ju varken leka lr ens prata så de e ju förståeligt. Men nu e hon verkligen med och ser honom och visar att hon gillar hans bus!!


Hahahah, sjyssta spiror?!

Ja, inte e de mig hon fått dom av!!!!


Nya sängen!

Äntligen kan vi sova normalt.. Underbart och riktigt välbehövligt!!!


Grabbfix :)


Ikea

Idag bär det av till Ikea.. Igen... Så är det när man köper en ny sänggavel som inte passar madrasserna! Här kommer en bild på min don och hans fantastiska ögon sålänge..


Förlåt

Ok.. Förlåt! Ett uppehåll i bloggen kändes behövligt. Jag har helt enkelt inte haft tid lr lust att blogga men nu ska ja skärpa mig lite! Det som hänt sen sist e inte mycket, har varit i småland en del vilket är underbart. Slänger in lite bilder på va vi gjort :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_4ffd4123ddf2b33eb1001a85.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_4ffd4123ddf2b33eb1001a85.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_4ffd41369606ee0f160019f8.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_4ffd41369606ee0f160019f8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_4ffd4147e087c34fd6001bb5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_4ffd4147e087c34fd6001bb5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_4ffd41ddddf2b33ec5001b77.jpg" class="image">


RSS 2.0