Har du någonsin...

Har du någonsin…

♥ Vaxat benen… JA

♥ Tagit en sömntablett… NEJ

♥ Varit otrevlig mot en kollega… JA

♥ Brutit något ben… NEJ, lr jo, lilltån

♥ Flirtat med en upptagen man… JA

♥ Flirtat med en kvinna… NEJ

♥ Stoppat fingrarna i halsen för att kräkas… JA

♥ Kallat någon för Gubbjävel i vuxen ålder… JA

♥ Snattat något… JA

♥ Prövat narkotika… NEJ

♥ Köpt ut alkohol till ditt barn… NEJ

♥ Köpt ut till någon annans barn… NEJ

♥ Varit avundsjuk på någon du tycker om… JA

♥ Skvallrat en otrohet till den otrognes partner… NEJ

♥ Hittat en plånbok med pengar och lämnat in den med innehållet i… JA

♥ Blivit oskyldigt beskylld för ett brott… JA

♥ Slagit någon annan människa… JA o det va välförtjänt

♥ Haft ångest för att du shoppat för mkt… JA

♥ Målat naglarna blå… JA

♥ Hållt med Jimmie Åkesson i smyg… NEJ

♥ Skämts för din man… NEJ

♥ Skämts för dej själv… JA

♥ Tänkt ”fan vad snygg jag är idag”… JA, ofta

♥ Kissat i havet… JA

♥ Fisit å skyllt på nån annan… JA (fast jag gör inte sånt)



Idén är stulen av Emmelie


Lasse Mattila, en fantastisk människa!

Dagens första föreläsning handlade om "våld i hemmet, barns utsatthet och anmälningsplikt"!
Så jädrans intressant, och så jädrans tugnt ämne. jag beundrar dessa eldsjälar som orkar kämpa för dessa barn 24/7. Jag har en människa i min närhet som faktiskt är en stor förebild för mig! Han är en av dem som brinner för BARNENS rätt, för BARNENS trygghet och för BARNENS välmående. HAn har civilkurage och ett otroligt stort hjärta.
Lasse Mattila heter han och ni kan gå in på hans hemsida HÄR


Idag e ingen vanlig dag, för idag e de Dor...

img_3307 (MMS)

Idag e ingen vanlig dag, för idag e de Doris födelsedag!! Hurra hurra hurra....


Godmorgon... Ja e så galet trött idag! Har...

Godmorgon... Ja e så galet trött idag! Har sovit nästan hela natten men ja har drömt så mycket så ja känner mig helt lost. Idag börjar vi inte förens kl 9, skönt! Dock håller vi på ända till 15! Hade gärna vatt hemma idag, mår fortfarande sådär, men vår kära Pillanska va hemma o Anna ska ju inte behöva va själv ju så de e bara att pallra sig dit. Tur de bara är typ 200 meter att gå... Lat som ja e! Höres senare! Puss hej


Återgå till mitt liv..

Så där ja, nu va det klart! lämnade in prick 12 och har ägnat senaste en och en halv timmen till att pusta ut.. vad trött man blir när man är så totalt koncentrerad på något så länge.. men hur gick det då, undrar ni nu va?
ja, ja vet faktiskt inte. frågorna va lätta överlag om än lite svårtolkade! ja visste på ett ungefär vad som skulle komma men var ändå alldeles för oförberedd! som vanligt me andra ord. denna gång fick ja ju inte blackout så om det blir rest (vilket ja räknar med) har ja bara mig själv att skylla! men de e inte hela världen, ja överlever nog det med...

jag de senaste dagarna:


tur jag inte har en stationär dator, då hade det kanske sett ut såhär just nu..

som en rockstjärna efter sin konsert lixom..


nu ska det bli skönt att få återgå till livet och få röja upp i mitt förfallande hem.. idag är det ommöblering och städning på schemat!
men FÖRST: hämta min lillbiff!!!!


Jag e redo! just bring it, Lars.. I'm on t...

img_2909 (MMS)

Jag e redo! just bring it, Lars.. I'm on the top!


Godkväll hörrni! Hur har er dag varit? Jag...

img_1462 (MMS)

Godkväll hörrni! Hur har er dag varit? Jag har spenderat hela min eftermiddag tillsammans me min bedårande son.. Vi har varit i lekparken o grävt, gjort glassar, gått balansgång och gungat!  Det är svårt att förklara men ja känner en sån otrolig kärlek för honom. Det är en kärlek jag inte kan sätta ord på... Han är mitt liv!


Kärlek TROTS allt,, hehehe

Nu har ja lästo kollat på föreläsningar sedan kl 07.30 typ.. usch så trött man blir av att fokusera sig så länge! men snart ska ja hämta min lille prins o sen ska vi till lekparken! ja lovade honom det igår, och lovar man måste man fullfölja tycker jag! han har varit helt fantastisk och på strålande humör de senaste dagarna! ja ska egentligen inte jinxa men den där 2 års trotsen verkar lida mot sitt slut.. *peppar peppar* han e på bra humör och han har knappt haft ett enda utbrott sen.. förra veckan nån gång! det känns som om vår lille kille e tillbaka..



(Det här e INTE vår son, men den speglar hans senaste månader ganska bra!!)


Vad hände?

Ja glömde ju svara på en fråga angående Dennis! "Denna där" undrade vad som hände med honom. Han gick bort i cancer, den hemska sjukdom som tar så många liv! Han fick beskedet om cancer när han precis fyllt 17 o ungefär 3 månader senare gick han bort. han är saknad av föräldrar, syskon, släktingar och vänner! Han är en stor förlust för världen men en stor tillgång för himmlen!!

Morrn morrn.. Kul att så många nya läsare ...

Morrn morrn.. Kul att så många nya läsare tittade in igår! Välkomna, hoppas ni stannar. Idag händer det inte mycket,, ja har ca 500 sidor kvar att läsa och 1 timmes förelsning kvar att kolla på. Tills imorgon kl 8.30! Ja e inte nervös än, men det kommer nog! Har aldrig gjort en sådan hemtenta förr. Vet bara att vi har ca 3 timmar på oss och att det är 6-9 A4 sidor som ska skrivas! Lite internationell läroplanshistoria bland annat! Så nu vet ni va ja sysslar me fram till 12 imorgon dag! Ifall de e dåligt me uppdateringar menar jag... Ha de gött!


Glöm inte vad som är viktigt i livet..

Ja hinner inte skriva så mycket, ska iväg o hämta  min lilla älskling hos dagmamman nämligen!

Ville bara säga att idag är det 5 år sedan vår älskade lillebror Dennis Möller gick bort, han är otroligt saknad! Bild på honom finns i inlägget nedan..

Jag vill att ni alla som läser stannar upp några minuter idag och funderar på vad och vilka som är viktigt/viktiga i ert liv! det är viktigt att inte glömma varandra mitt i all vardag och stress. Kom ihåg vad som spelar roll och försök att göra varje dag till den bästa i ert liv,, och framförallt, försök att göra den till den bästa för någon annan!

Hörs senare,, Tudels

Otroligt Älskad, Otroligt Saknad..

img_3298 (MMS)

Otroligt Älskad, Otroligt Saknad..


Gissa vem som blev lycklig när han hittade...

img_9892 (MMS)

Gissa vem som blev lycklig när han hittade sin guldpeng nu på morgonen? Lilla sötnosen.. Tänk vad lite som krävs för att göra en sån här liten lycklig??


Idag har det varit en stor dag i Hugos liv...

img_3683 (MMS)

Idag har det varit en stor dag i Hugos liv! Han har fått träffa sin största idol (näst efter Emil i Lönneberga och Granberg).. Han blev bjuden på tårta OCH fick en guldpeng!!!  Sicken lycka!


Nilla, AKA mini Carola

Kolla in detta youtube klippet.. I love it..

Jag har min älskade syster i bild när ja hör denna låten,, då va hon kanske,, 14 lr nått!!!
Underbart!


Rädd, för mig själv?

Hahaha, ja kollade precis på förra inlägget.. har har allt lite flickiga tendenser, vår son! ja skulle köpa lite smink på hm o vi stod o testade olika ögonskugger o rouger tillsammans. han tyckte själv att han va gööörfin. (o de va han,, lr förlåt, ÄR han)

detta e va han köpte:



Han fick även me sig ett par gummistövlar, men de kan ja inte visa för han sover me dom i sängen (japp, han ÄLSKAR dom) o så regnkläder för leriga lekar!

jag gillar camen på min dator. man kan ta jätte roliga bilder, kolla bara in dessa tex:






den sista e helt sjukt läskig! ja blir typ svinrädd när ja ser den.. hahaha! ja e lite konstig I know..




Hugo shoppar.. Gissa vad?

img_6674 (MMS)

Hugo shoppar.. Gissa vad?


Idag va det ganska härligt att vakna! Brev...

Idag va det ganska härligt att vakna! Breve mig låg en kramig, varm, go o mjuk liten kille... De e så mysigt när han sover inne hos oss! Ett bakslag me nappen inatt dock, efter ungefär 2 veckor utan napp httade han en själv o stoppade snabbt in i munnen! Har har 2 kindtänder som spricker igenom nu o han har ganska ont.. Det verkade lindra lite me nappen så ja lät den vara! Igår va Doris här o kolla på film, dock vakna Hugo o hade ont o va lessen så vi han inte se klart den :( Idag e de freeedag, ja o Hugo drar ut till torp sen o handlar lite fredagsmys-mat... Typ ostbågar.. Höhöhö! Höres senare..


Koppla in vår diskmaskin snart? de vore nått..

Idag har ja passat på att slappa! har kollat på tv.n, grejat lite me datorn, legat på soffan o latat mig!
väldigt skönt o välbehövligt! men ja har oxå gjort lite nytta, så som anmält mig till höstens kurser,tvättat och läst några sidor till tentan!

just nu sitter ja o samlar kraft (eller lust, ja vet inte) för att ta hand om disken.. usch va de e TRÅKIGT att diska! jag tycker verkligen att det är det värsta av allt här hemma! de och damma,, fy va tråkigt. jag hatar när det e disk i köket och jag tappar motivationen helt! att en diskmaskin står på golvet o väntar på att bli installerad gör inte saken bättre heller... den har ju bara stått där i 2  månader lr nått sånt.. det enda vi behöver göra är att ta ett hål i diskbänken men eftersom vi inte e hantverkare eller har sådana verktyg så får vi de lixom inte gjort!

ja börjar inte jobba förrens kl 18 ikväll så ja får en massa timmar tillsammans me min lilla prins,, iallafall fler än om ja börjar 15.30!

nä, nu får ja väl ta mig i kragen o börja me disken!
förresten, har ni kollat ert skattebesked? jag fick en glad överraskning kan ja säga,, ja kan ta några veckor ledigt med min familj i sommar! gött...



gå in o kolla vad ni får tillbaka! eller va ni kanske får betala?


Hej bloggen! Ja tror ja e sjuk.. Ja har m...

Hej bloggen! Ja tror ja e sjuk.. Ja har märkt att när ja e sjuk så hinner ja lixom inte vara det! Ja har en lägenhet som verkar förfalla direkt ifall ja inte håller efter den, en son som är otroligt mammig och inte kan va en meter från mig, en tenta att plugga till trots att ja inte har alla böcker, jobb, föreläsningar och grupparbeten! Ja vill oxå få krypa ner i sängen lr soffan, ha någon som kommer me varm nyponsoppa, diskar och ser till att allt funkar tills ja e frisk igen! Någon som leker med Hugo, badar honom, lagar mat och får honom att inte tycka att ja e världens sämsta mamma som inte orkar eftersom ja e sjuk.. Det är dagens vill ha: Någon!


Ja kan inte ens räkna hur många sånna här ...

img_5698 (MMS)

Ja kan inte ens räkna hur många sånna här fotbollspose kort ja har i mobilen! Men söt e han.. skorna e fortfarande stora men d gör honom ingenting!! Idag har ja fått två grymma nyheter. Vet inte hur mycket ja får berätta så ja väntar me att avslöja något.  Men snart så ska ja dela me mig :)


Dagens vill ha: Hästgård

Vet ni vad jag skulle vilja göra? jag skulle vilja börja RIDA igen.. shit va sugen ja e på det!
jag red ju massor förr, men på senare år *hrm, kanske de 15 senare* har ja liksom inte hunnit, eller haft möjlighet heller för den delen!
Min dröm hade varit att vinna en väldans massa pengar, köpa mig (o min familj) en lite hästgård. Bygga ett sjuhelsikes hus me pool o grejer, ett i amerikansk stil me balkong runt hela huset ni vet. Sen hade ja velat ha ett stall, me kanske 5-6 boxar, lite höner, några får, kaniner o så lite personal som sköter placet åt mig!
Om jag bodde såhär så skulle Hugo få en egen liten ponny att bli bästis med! jag tycker alla barn nångång borde få tillfälle nångång i livet att bli bästis me en ponny.. det är en alldeles speciell grej förstår ni! ni som inte har haft häst eller vatt mycket runt hästar ha nog svårt att förstå va jag menar..
I vilket fall som helst e de en fantastisk bra träning och dessutom får man frisk luft! det e faktiskt den enda träningsformen ja gillar,, överhuvudtaget!! så det så..


en sån här polle skulle ja vilja ha o lunka ut i skogen med,, o kanske köra lite också..


och en sån här skulle jag vilja ha för lite mer fartfyllda uteritter.. fatta va gött o få sätta fart me ett sånt här muskelpaket..


en sån här liten tjocksmock skulle Hugo få! den skulle troligtvis va lika tjurskallig som honom, så de skulle nog passa riktigt bra ihop!


Åh, vad jag vill vinna mycket pengar!


Bläääää. Idag e ingen bra dag! Ja gillar e...

img_9942 (MMS)

Bläääää. Idag e ingen bra dag! Ja gillar egentligen inte o blogga sånna här dagar men uppdateringen i helgen har varit kass så ja känner att de får bli ett godmorgon inlägg iallafall! Har ont i huvet, magen o ryggen! Alla av 3 olika anledningar, lr kanske inte huvudvärken, den e nog från de andra två grejerna.. Ja e på ganska dålig humör idag oxå! O trött som en,, ja, va brukar man jämföra me? Trött som en sköldpadda?? Hahaha, nä, de lät knasigt! Aja, trött e ja iallafall..  Idag har vi dessutom grupparbete HELA dagen, sen ska det väljas bild till skivomslaget..  Nä, duschen nästa!!


Solsidan, ett fenomen?

Jag fullkomligt ÄLSKAR Solsidan!
Denna fantastiska serie, som nu är sluuut?




Jag vill ha meeeer...


Imorgon kommer de bilder från helgens bravader!


Idag har vi träffat världens finaste Saga!...

img_0533 (MMS)

Idag har vi träffat världens finaste Saga!!! Hugos älskade kusin...


Gästbloggar me Hugos Lista

Tja, Hugo här.. Eller LillBiff känner ni mig kanske bättre som?
Iallafall, ja har satt ihop en liten lista på saker jag skulle vilja ha..
Så om någon tycker att jag har vatt extra snäll eller så, och vill ge mig nått fint, kan någon titta på denna lista o få lite tips...



 svarta eller vita strlk 25


gummistövlar, converse, strlk 25



blå eller svart



strlk 104, gärna me Blixten Määscheen







silvrig, svart går också bra


Ok, den sista e mest till mamma och pappa, men ja kan sätta den på  min lista eftersom ja oxå vill åka me stil..

Peace.. V


Har ni sett något så bedårande någon gång?

img_9146 (MMS)

Har ni sett något så bedårande någon gång?


Godmorgon! Efter att gått upp me hugo, klä...

Godmorgon! Efter att gått upp me hugo, klätt på honom o pussat mina biffar hejdå e de dags för lite big brother! Vem hejjar ni på? Ja har nog gille Vanessa o Sonya (stavar hon så?) men ja tycker nog Peter e en värdig vinnare!! Nu e de iallafall dags att återgå till böckerna... Usch, det känns inte som ja gjort annat än läst o läst o läst!! Om 2 veckor e de tenta.. Blä! Bli frisk snart lilla Mamma! Love you..


Good work, Mr Corn!

Kolla in denna hemsida!
En kompis till mig som ligger bakom, Mr Corn (alltså, popcornPatrik)
Bra jobbat, Popcorn!!


Hugo har gömt sig!!

img_4322 (MMS)

Hugo har gömt sig!!


Godmorgon bloggen! Idag är det storstädnin...

Godmorgon bloggen! Idag är det storstädning och plugga på schemat.. Fram till kl 15 iallafall, sen e det dags o hämta min lilla älskling o ta en promenad till biblioteket!! Imorgon ska han va ledig o spendera förmiddagen med farmor på öppna förskolan! O ja ska passa på att plugga, då har ja förhoppningsvis inte så mycket mer o städa! Idag är en kompis till mig på förlossningen för att bli igångsatt, hon skulle dit kl 8 så de e nog i full gång nu!!! Snart har hon en liten beeebis.. Nån som såg "en unge i minuten" igår?


Mer om det imorgon..

E det bara jag som väntar på den där appen? ja längtar efter att kunna blogga ordentligt från mobilen.. skicka fler bilder än 1 åt gången o så vidare..

just nu kollar ja på ballar av stål! de e bra, men de va nog bättre förra säsongen! förresten trodde ja att ja va me i nån form av "pensionärsjävlar" idag (programmet ni vet).. hahahaha! det va så kul. berättar om det imorgon!!
ska även berätta om Lindas fantastiska lunch som hon bjöd på idag! som sagt, mer om det imorgon!

Sov gott,  allehop!



förut på stan idag.. heheheh!


På banan igen!!!

lite piggare idag! inte mycket, men tillräckligt för att överleva dagen.. o de räcker för mig. jag startade morgonen me att sätta ihop vår gruppuppgift som skulle in idag. jag o ena tjejen i min grupp satt o hade telefonkonferens för att få ihop det! ibland blir ja fascinerad (läs: svinirriterad) över hur en del tänker! meeeen, det e inget ja ska ta här i bloggen! inte just nu iallafall..
sen fick ja låna en bok av en annan tjej i min grupp (taaack, annapanna) så nu e min kulturella identitet inne oxå. Nu väntar ja bara på att 3 arbeten ska bli granskade så ja kan andas ut lite.
det har ju minst sagt varit lite kaotiska veckorr me mycket planering, o mycket pusslande. jag har ju inte skrivit om i Lördags, men det så ut bland annat såhär:



Min älskade Busan, den blonda fina tjejen i mitten, har ju gift sig så jag o Hanna, den fina tjejen i rosa adidas, hade plaberat en försenad möhippa, dvs en FRUhippa! det va ju inget ja kunde skriva om i bloggen men nu vet ni iallafall va ja har pysslat me de senaste veckorna! det ärsvårt att få ihop de när det är så många inblandade, men ja tror faktiskt att det blev bra tillslut! eller JAG tycker att det blev bra. hoppas vår lilla fru Osbeck tycker det med!! det kommer fler bilder så fort ja fått dem!kanske till och me kommer ett smakprov på vår nya hit, en reviderad version av Barbie Girl!!


Trött

Idag är jag riktigt riktigt trött! De va full fart hela dagen o kvällen igår och jag åt ingenting på hela dagen.. Det känns idag kan jag lova!! Har egentligen inget vettigt att skriva, ja fixar ett roligare inlägg från datorn senare.. Hare gött!

Alla åldrar kan va me!! Va gör vi?

img_8740 (MMS)

Alla åldrar kan va me!! Va gör vi?


Vad gör vi??

img_2027 (MMS)

Vad gör vi??


God morgon bloggläsare!! Ja måste berätta,...

God morgon bloggläsare!! Ja måste berätta, ja ligger i sängen och plötsligt från ingenstans så får jag en oerhörd chappis-längtan... Ja kunde höra knallpulver, barnskratt, fagelkvitter, tåget som hoade, krutlukten,, ja allt! D kändes som ja låg i övre baracken år 1997 ( som va en galen sommar by the way), kl 9 på morgonen!!! Vilken känsla, så verkligt!! På et sätt känns det skönt o veta att jag aldrig kommer leva det livet mer, men på ett sätt känns det sorgligt.. Väldigt sorgligt!! Ja ville bara dela med mig av denna känsla :) godmorgon på er!!


Bläääää hörrni! Ja börjar bli sjuk :( har ...

Bläääää hörrni! Ja börjar bli sjuk :( har ju mått kasst de sista dagarna o nu har ja jätte ont i halsen o känner att feber e på gång.. Ja har inte TID o va sjuk, det får vänta tills på söndag faktiskt.. Ja har fått gjort det mesta av det ja skulle göra nu på kvällen. Det e bara packa, diska o städa kvar egentligen! Men det hinner ja fixa imorgon.. Sov gott!! Hörs imorgon..


Låt-tips en fräääda som denna!!

underbart mina vänner me en massa kommentarer!! jätte kul... men Linnea då, vadå inte min starka sida? nu förstår ja inte riktigt?

ja har inte orkat göra hälften av allt ja skulle göra, men de blirnog bra ändå! jag har fått det viktigaste gjort o imorgon kommer ni få veta varför ja har haft så extra mycket  att göra... de kommer komma massa bilder under dagen så missa inte de!!


jag vill oxå tipsa er om en sjukt bra låt, en grym kille som liggerbakom den!
Lyssan HÄR och njut!


Det är viktigt att ha tungan rätt i mun nä...

img_8057 (MMS)

Det är viktigt att ha tungan rätt i mun när man bygger torn!!


Min lilla familj försov sug imorse, kl 07 ...

Min lilla familj försov sug imorse, kl 07 vaknade ja o det tog några sekunder innan ja insåg att det var fredag o att vi försovit oss.. Huvudvärk har ja tull tusen o huvudvärkstabletter hjälper inte ett smack! Man skulle kunna jämföra de onda med när ja hade hjärnhinneinflammationen! O det känns sådär...ja vet inte riktigt va ja ska höra åt saken, varken tablett, sova, vatten lr mat hjälper :( nån som har nått tips?


en minst sagt hektiskt dag..

idag har ja typ haft ubermycket att göra, så ja har inte hunnit skriva nått faktiskt! grejjar o grejjar, pluggar o pluggar. nu tänkte ja ta de lite lugnt resten av kvällen, min hjärna e på högvarv o behöver lite peace and quit (stavas de så? ja e sämst på o stava engelska ord)

ja behöver hitta ett par svarta shorts, gärna skin, som e höga i midjan. nån som vet vart det kan finnas sånna? eller så behöver ja ett par leggings, som ser ut som skin typ, svarta. ja vet att rut mfl har billiga men ja hinner inte få hem dom :(
ja börjar få liiiite panik..
ja måste ha nått snyggt till mina nya fabulousa skor förstår ni!

nu ska ja smörja in mig me lite brun utan sol o så slappa resten av kvällen! det förtjänar jag!



hoppas inte ja kommer se ut så här imorrn... hahahah!


Min present!


Dessa läckra dojjs  kom min sambo hem med till mig i förrgår!
Är det inte fantastiskt snygga?


Jaha, då va det dags att gå upp! Ja har dr...

Jaha, då va det dags att gå upp! Ja har drömt hur knepigt som helst o vaknade vid helt fel tidpunkt i drömmen. Det betyder att ja kommer gå med en känsla av oavslutat hela dagen o kvällen! Förstår ni vad ja menar? Ja behöver en closher lr hur de stavas.. Åh va ja inte tycker om den känslan! Speciellt när ja inte kan göra något åt de... Tror ja e lite på dåligt humör, det känns så iallafall! Äsch, hejdå


Äntligen hemma! Kom precis ut ur duschen o...

Äntligen hemma! Kom precis ut ur duschen o har bäddat ner mig i sängen framför tv.n, de e ju BB repris!!! De börjar kännas att ja har vatt vaken i 25 timmar men än e ja inte dödssömning. Men ja säger bara en sak: NÅDE den som ringer o väcker mig innan kl 14!! NÅDE den alltså.... Nä, orkar inte skriva mer! Hörs senare, godnatt!


Älskade sambo..

Jätte kul att ni kommenterar lite mer nu! det uppskattas verkligen..
jag har förstått att mitt inlägg om "en unge i minuten" har misstolkats lite o ja tänkte klargöra att det INTE är en till liten bebis på g.. det får allt vänta tills skolan e klar! eller tills P slutat me fotbollen, så när skolan e klar me andra ord!

apropå P! vet ni va han gjorde idag? inte nog me att han kom hem o hade handlat massor (så gött o slippa släpa allt samtidigt som man ska ha reda på vår virvelvind till son),, han hade en PRESENT med sig.. till MIG!!! åh va lycklig jag blev! o ännu lyckligare blev ja när ja öppna presenten!! ska visa bild imorgonnär ja har de på mig..
ja kan tala om att han känner mig riktigt bra o vet va ja älskar..
Tack min fina kille!

ja ska jobba inatt så ja kanske skickar iväg ett lite mer vettigt inlägg då.. får se...


TACK Pillan!!!

img_7584 (MMS)

TACK Pillan!!!


Hej bloggen! Idag e jag TRÖTT.. Ja har sov...

img_4304 (MMS)

Hej bloggen! Idag e jag TRÖTT.. Ja har sovit som en kratta o vill inget hellre än o krypa ner i sängen, kolla på bb o the voice o kanske slumra lite! Men istället bli det in i duschen, på me kläder, smink, fixa håret (alltså slänga upp de i Britney-tofs), leta reda på alla böcker o så iväg till skolan!! Ja e inte sugen på de just nu..  Ja har drömt att ja va me i BB inatt,, de va ascoolt men ja valde att lämna för ja saknade Hugo så mycket! Till o me i drömmen värkte det i hjärtat, ni vet så som de gör när man saknar någon riktigt riktigt mycket... Ja kan inte va utan honom helt enkelt! Tänk de som har sina barn varannan vecka? De går miste om halva barnens liv.. Fy, ja blir lessen bara ja tänker på de. Ta min pappa till exempel! Han har 8 barn, o 3 av oss träffar han typ vartannat år, o dessutom har han 3 barnbarn, 1 som han aldrig träffat o hugo som han träffat 2 ggr. Varje gång har vi åkt till honom... hm, I rest My case!


En unge i minuten..

Jag kollar på "en unge i minuten" o ångesten börjar krypa på! álla säger att man glömmer smärtan så att man ska kunna föda barn igen, men ja har inte gjort de.. ja minns hur jäkla ont de gjorde o e livrädd för att gå igenom det igen...

ja bjussar på ett av de första korten som togs på hugo, här e han ungefär 6 timmar gammal!!


bilden e tagen me min gamla ericsson mobil, därav den fantastiska kvaliten


Choklad-mask.. fina grejer!



tänkte ja skulle unna mig lite "ta hand om mig själv"-tid ikväll, hugo sover o P tränar så ja e alldeles ensam me en choklad-mask o en kopp te! choklad masken är asgo o ha på sig men den luktar så illa, lr aa, den luktar choklad men typ doft-ljus choklad om ni förstår va ja menar? ja fixar inte sånna sorters  lukter. ja mår jätte illa! typ sånna här doftgranar som raggare (läs:sebban) har i sina bilar, vissa klarar ja, typ citron o så, men luktar de vanilj så e de kört. ja kan inte ens sitta i bilen förrens ja typ kräks.. 
iallafall, visst e ja fin på bilden? den här masken har ja egentligen köpt till P, o de ska bli kul o se hur den ser ut på honom,, hahahah! ja hade en jordgubb/genomskinlig förut som knappt syntes på mig o de hade nog sett kul ut om vi suttit här tillsammans me varsin ansiktsmask som är en kopia av oss själva!
nu måste ja nog tillägga av P INTE brukar sitta med ansiktsmask,, men ibland händer det. jag tycker det är manligt faktiskt! 

livet e bra idag och jag känner mig lycklig!

 


Såhär ser det ut hos oss på eftermiddagarn...

img_9140 (MMS)

Såhär ser det ut hos oss på eftermiddagarna! Speciellt på måndagseftermiddagarna..


Tack Biggan

Nä, hörrni! nu har ja inte bloggat på hela helgen. Usch o fy på mig.. Men ibland behöver även en bloggdrottning som mig lite paus (ok, bloggdrottning kanske e o ta i, vi kan säga drottning bara så blir de mer realistiskt). Faktum e att ja har lämnat in en examensuppgift i en kurs som vi precis har avslutat. den skulle va inne igår kl 23 o ja lömna in den,, håll i er,, kl 12. álltså hela 11 timmar innan deadline.. jag sitter ju alltid de sista 5 minutrerna o stressar annars! kanske börjar ja växa upp? kanske börjar jag komma in i just distansstudier, de e ju trots allt lite speciellt o man måste ha en ganska bra självdisciplin.
de börjar iallafall en ny kurs idag, Barn och unga i samhället heter den, verkar va en intressant kurs men kursledaren e ganska hård i sin bedömning så de vill till o plugga på.



i går va de middag på Sunds herggård! Min kära svärmor bjöd på en alldeles fantastisk middag och det va riktigt trevligt! vi blev ett ganska stort gäng och Hugo skötte sig galant bland allt folk. Han e ju en liten vilding nuförtiden,, (jaaa, han kan faktiskt vara det) men de gick bra! han åt som en liten tok, förrätt, varmrätt och sedan dessert! hahaha, han rullade nästan ut till bilen när vi skulle åka hem..
Tack Biggan för en jätte trevlig middag!


på detta place åt vi, gå dit om ni får möjlihget!


Hemma, at last..

Nu e ja hemma, eller aa, ja kom hem igår kväll! det har varit några minst sagt hektiska dagar,, men det e det ju iofs alltid när vi e i Karlstad! Ja va helt slut när ja kom hem igår.. somnade me Lillbiff kl 19 men eftersom han har drömt o vaknat 2 ggr i timmen hela natten känner ja mig inte direkt utvilad!
en sak som va underbar igår va att middagen stod på bordet när ja kom hem, lax, pressad potatis o en dundergod sås! ja åt o åt o åt.. han e bäst, min sambo!!

iallafall, ja tänkte att hugo skulle få vara hemma me mig idag men eftersom ja ligger typ 4 A-sidor efter i mitt examensarbete så fick hugo gå till annika iallafall! det gjorde honom nog inget, han sprang in o sa inte ens hejdå.. de e så kul att han trivs!
nu e ja i princip klar me mitt arbete, ja har inte alla böcker så de e svårt me sidhänvisningar men ja väntar på att mina fina studieflickor ska höra av sig me de, så ja e ja klar sen!!
P e hemma o e sjuk idag,, o tro mig, han e verkligen sjuk! han sover fortfarande o va inte på träningen igår,, så ni förstår ju...




nä, nu ska ja ta o käka lite frukost. han pluggat sen 8 o nu behöver min hjärna mat!!

idag e de fredag..(eller? blev plötsligt osäker) iallafall, va ska ni hitta på??


Nu måste jag gå o lägga mig!

Nu måste jag gå o lägga mig!


Gör Karlstad osäkert...

Nu e vi framme i Karsltad, o OOOOJ va snygga vi e!



tyvärr har vi inte resten av utstyrseln på oss än, de blir efter lunch, kanske kommer en bild på de me!


Semlelunch... yammmie

Usch, vilken tråkig uppgift ja håller på o skriver (till skolan alltså).. eller aa, uppgiften i sig e väl ok men litteraturen jag ska hänvisa till är booooring!
 ja hade hellre velat ha fint väder, en filt på gräsmattan, o en glass i handen! alltså, ja ska sitta på filten o sola lite om ni inte förstod det.. hehe!
men vet ni, idag e de 1.e mars.. jepp! de e sant!!
nu e de bara 2 1/2 månad kvar tills min hjärna går över på chaparall-tid! trots att jag inte jobbat där på flera år så blir det ändå så. jag går efter kl 13, 17 och 19 tid o alla andra klockslag e oviktiga! konstigt att de e så egentligen




nä, nu ska ja nog trycka i mig semlan som blev över igår! de går bra att gå ner mina 6 kg... not!


MUUUUMS!!


Om 3 minuter måste ja ringa Dagson.. Lite ...

img_7571 (MMS)

Om 3 minuter måste ja ringa Dagson.. Lite stygn som måste bor förstår ni. 3 stycken för att vara exakt!! Just nu kollar ja repisen av BB.. Piiiiinsamt! Ja hade gjort mig så jävla bra o rockat ALLA därinne. Just so you know!!!


RSS 2.0