Ingen sådan mamma

Ja o Hugo skulle ha en mysig eftermiddag på torp förut men efter att Hugo surade o bokstavligt satte sig på golvet blev de raka vägen till bilen och sen hem! Sådana fasoner accepteras INTE av den här mamman.. De va första gången han försökte sig på nått sånt och han tjöt som en gris hela vägen hem för att han ångrade sig,, men nu vet han vad som gäller nästa gång han funderar på hur han ska gå tillväga när han surar! De e de värsta ja vet när man hör föräldrar i tex affärer som säger:"... annars åker vi hem" gång på gång på gång! Hade ja vatt unge hade ja oxå kört me dessa konflikträdda o fega föräldrar..

Så här såg de iallafall ut när ja parkera bilen på vår parkering. De tog på krafterna att klämma fram så många krokodiltårar ;)


Prickig soppa

Jag äter typ aldrig soppa!! Ja har för dålig fantasi för att göra själv o de e sällan man blir bjuden på just soppa. Men idag i skolan har ja ätit världens goaste,, prickig ostsoppa me skinka. O ja äter inte ens skinka men ändå kunde ja klämma i mig 2 tallrikar (2 mackor o 2 knäckebröd till oxå)... Sviiiingott!!


Efterfrågad magbild

Ja kommer inte på nått kul o blogga om idag.. Nån som har nått förslag?

Bjuder på en magbild sålänge :) inte världens bästa bild dock..


Vår:)

Kan ni förstå vilket väder vi har? Det är helt underbart vackert och vårigt..


Aaj...

Ja såg förut att jag började dagens första inlägg med Godmorgon trots att kl va halv 12 o ja vatt igång sen 06.45.. Hahaha! sorry för det men det ger kanske en bild av hur fumlig och ofokuserad ja e för tillfället..

Idag har bebisen i magen vatt igång hela dagen o min högra lunga och njure är totalt manglad! Ja har så ont så ja gärna vill gråta lite men de får vänta till en annan gång. Ja önskar den ville lägga sig lite lite annorlunda så de slapp göra så galet ont hela tiden!

Äsch, ja gillar inte att klaga så ja skiter i de! Bjuder på en bild istället, den blir man gladare av :)


Vi tror...

Godmorgon på er! Va kul att så många läsare hittar tillbaka trots att ja varit så passiv ett tag..
Ja har fått lite frågor om vi väntrum en flicka o svaret på det är: vi tror det! Vi gjorde ett extra könsultraljud som visade en flicka dock väldigt otydligt.. Så ja packar lite av varje i bb-väskan om man säger så!

Här e en liten bild på vår lilla (va vi tror) flicka:


Magbild efterfrågas

Jag vet att ni frågar efter mag inser (Emmelie <3) o ja ska försöka komma ihåg att lägga ut en! Ärligt så har ja inte en enda gravidbild och endast 1 från Hugo veckan innan han föddes.. Ja e inte mycket för att ta kort på mig själv (jooo, skratta på Nilla) så de har inte blivit av. Lite tråkigt i efterhand!!

Nä, nu ska ja nog sätta på lite the 4400 o krypa ner i sängen! Min rygg tar kål på mig..

Bjuder på en bild från när Hugo var lite mer än 1 år,, kanske runt 1 o 1/2...


Förberedelser :)

Idag har vi börjat gå igenom lite av Hugos bebiskläder. Ska tvätta allt så att vi (jag) slipper stå me de sen när man e om möjligt ännu större o otympligare!
Har lite ont i ryggen o svanken idag efter en heldag i Göteborg med dop igår så ja får lägga mig lite emellanåt.

Häromdagen gjorde vi (jag igen) första köpet till bebisen! Ett par rosa "jeans" med en rosa/vit body till.. Jösses, de finns då mycket fint o tjejigt ibutikerna o ja e ju ingen "hen"människa utan tycker att rosa e fint på flickor helt enkelt..

Högen på bilden e pyjamaser, strumpor o haklappar. Den andra bilden e de nya kläderna <3


Kommentera på ni :)

Just de ja, tänkte bara tala om att det nu går att kommentera igen :) iallafall de inläggen från idag och framåt! Så varsågoda och kommentera på, ni va ju så duktiga på de förut <3


Extrapris?

Kolla in denna bild från en leksaksbutik på torp! Sjysst att extrapriset e en krona dyrare än ordinarie pris..? Hahaha!


Yes!

Jaaaa!! Tack blogg.se för att ni fixat till appen :) nu blir de nog roligt att blogga igen!!!

Puss på er


Nice ha?

Kolla in vår nya bil :)


Härliga sportlov

Lite bilder på va vi hittat på sen sist.. Idag e de badpalatset på schemat!
Hugo har haft sportlov med Pablo o dr har haft fullt upp.. Vad har ja gjort? Ja har haft praktik, föreläsningar och annat kul! Men idag e ja LEDIG. Ser ni att våren kommit till Uddevalla förresten? Bra de, för min jacka går inte längre knäppa om magen..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_190906460.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_190906460.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_190906463.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_190906463.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_190906488.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_190906507.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_190906533.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1671070/images/2012/pic_190906540.jpg" class="image">


Så kul va

Hahaha, ja bara måååste visa denna!


Utslagna hjältar!

Ja har två riktigt trötta killar som somnade på fläcken de satte (halvlade) sig... I en enda hög i princip!


Snart så...

Idag har vi tagit sovmorgon! 11.40 sov ja o Hugo till o tro mig, de behövdes. Vi hade en tid på närakuten 20.30 igårkväll och va inte hemma förrens 23.30 lr nått sånt. Stackars liten va jätte duktig. Han hostade o kräktes om vartannat utan nån som helst paus i 2 timmar.. De va bra att de äntligen fick se hur han mår o inte bara ställa diagnos à la "alla barn hostar" via telefon.
Dubbelsidig lunginflammation blev iallafall den diagnos på plats o massa medicin fick han vilket hjälpte honom att sova ganska gott inatt. Han har drömt o vaknat i panik, hostat lite o haft ont men de e ingenting jämfört me hur den senaste veckan varit. Nu ligger han o gosar i sängen med Lillefotfilm och medicin har vi fått i honom!! Underbara unge, äntligen kan han få bli frisk...


Vår vecka

Kära bloggen. Vi har varit sjuka sen sist ja skrev och ja tror att vi nådde toppen natten till idag! Iallafall så hoppas jag de för Hugos skull.. Han har varit (är) riktigt sjuk den här gången och det känns så hemskt och inte kunna hjälpa honom..
Idag va ja tvungen att gå tull skolan en sväng på eftermiddagen och Hugo fick hänga med.. Han tyckte nog de va ganska mysigt att ligga nerbäddad i vagnen för de tog inte många minuter förrens han sov!

Vi har inte gjort ett skit i veckan så ja kan inte skriva nått speciellt men här kommer lite bilder:
Som ni ser har vi lekt lite sjukhus med diverse brutna tår, omplåstringar och hjärnskakningar...


Charmade hela avdelningen!

Det blev en ordentlig sjukstuga här hemma! Hugo fick megafeber och ett typ anfall på kvällen där han inte fick luft. det blev en tur till närakuten för lite medicin och han va så himla duktig. När han gick därifrån hade han charmat hela närakuten o så ut såhär:
(en del saker ligger kvar i fickan, blandannat en tapperhetsmedalj..)


Liten miniuppdate

Ja, ja veet! De e typ 100 år sedan ja blogga. Eftersom ja nästan bara bloggar från appen o då går de inte kommentera är det ärligt skittråkigt! Men ja tänkte slänga in lite uppdatering iallafall.

Denna vecka har vi vatt i Karlstad o som vanligt va ja helt slut efteråt. Ja har hunnit me besök hos BM o allt så bra ut, sf-måttet är nu 29 o min kurva börjar plana ut sig. Ja har gått in i v 30 nu..
Vi har även varit på ett extra ultraljud för att kolla om de blir pojke lr flicka o de gick faktiskt inte se riktigt. 500 spänn kostade de men eftersom vi ändå fick se vår bebis o kolla så allt va ok så känns de ändå inte som bortkastade pengar! Dock va de nån elaking som tog Hugos mössa i väntrummet och han blev riktigt lessen. Men han fick två nya så de gick bra tillslut ändån!

Vad har vi hittat på mer?
Joo, just de! En ny bil står numera på vår parkering. En silvrig Saab 9.3 turbo, 06.a (lr nått sånt iallafall) blev de o idag ska ja nog ut på en oro sväng o njuta av att köra en bil utan att va livrädd för att den ska falla isär :)

Idag har vi lite sjukstuga här hemma, P har feber o hosta.. Jag har hostat hela natten o Hugo börjar så smått han me.

Lite bilder slänger ja me oxå! En på bilen kommer senare...


RSS 2.0