Liten miniuppdate

Ja, ja veet! De e typ 100 år sedan ja blogga. Eftersom ja nästan bara bloggar från appen o då går de inte kommentera är det ärligt skittråkigt! Men ja tänkte slänga in lite uppdatering iallafall.

Denna vecka har vi vatt i Karlstad o som vanligt va ja helt slut efteråt. Ja har hunnit me besök hos BM o allt så bra ut, sf-måttet är nu 29 o min kurva börjar plana ut sig. Ja har gått in i v 30 nu..
Vi har även varit på ett extra ultraljud för att kolla om de blir pojke lr flicka o de gick faktiskt inte se riktigt. 500 spänn kostade de men eftersom vi ändå fick se vår bebis o kolla så allt va ok så känns de ändå inte som bortkastade pengar! Dock va de nån elaking som tog Hugos mössa i väntrummet och han blev riktigt lessen. Men han fick två nya så de gick bra tillslut ändån!

Vad har vi hittat på mer?
Joo, just de! En ny bil står numera på vår parkering. En silvrig Saab 9.3 turbo, 06.a (lr nått sånt iallafall) blev de o idag ska ja nog ut på en oro sväng o njuta av att köra en bil utan att va livrädd för att den ska falla isär :)

Idag har vi lite sjukstuga här hemma, P har feber o hosta.. Jag har hostat hela natten o Hugo börjar så smått han me.

Lite bilder slänger ja me oxå! En på bilen kommer senare...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0