Lyssna och lär!

Ibland e folk så pinsamma. Ja vill lixom skaka om dom o få dem att öppna ögonen! Säga rakt ut: folk skrattar ÅT er och ni ÄR dagens skämt!
Ni vet vid det här laget att ja e den som sällan bryr mig om vad folk tycker o säger men när man är dagens samtalsämne av en annan anledning än avundsjuka lr helt enkelt för att man inte är omtyckt är det en sak. Men när folk pratar om en för att det är synd om en så är det illa!!
På riktigt måste folk börja tänka på vad de skriver i sina bloggar, på facebook lr andra sociala forum! En del skriver illa om sina barn, en del lever nån form av fiktionerat fantasi liv (som för att deras inte är tillräckligt,, bra?) och en del skriver ut sina allra innersta känslor och blottar inte bara sitt utan även sin partners *hrm* sexliv!! En del kopierar rakt av och blir såkallade copycats (en sån har ja, minns ni?)

Vår föreläsare sa förra veckan att vi måste tänka oss väldigt väldigt nog för när vi skriver något på bloggar lr andra ställen Där allmänheten kan läsa.. Hon tog upp massa exempel och ja tycker att det är något alla borde tänka på!!! Så ett tips till er alla: tänk på vad och om vilka ni skriver.. Blotta inte er själva för mycket så att tjejen på Ica vet lika mycket om er som ni själva!! Var försiktiga så inte det nästa arbetsgivare kan läsa allt om ett sexliv lr vad ni tycker om era kollegor, lr vad ni tycker om arbetsgivaren själv för den delen. Ni som jobbar med barn, var försiktiga så inte föräldrarna kan läsa va ni hittat på under dagen och dina personliga åsikter om hur kul/inte kul de va o vilka barn som skötte sig o inte. Och tänk noooga för innan ni lägger ut bilder på ovetandes människor!!

Mitt tips till er.. Lyssna och lär!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0